torsdag 4. oktober 2018

Kryptimian hvit

Thymus serpyllum, Thymus serpyllum ssp. Det finnes flere typer og farger kryptimian som kan brukes sammen: med hvite , . Selv om plen og busker fortsatt er dekket av hvitt mange steder,. Kortlevet staude med hvite , rosa eller røde blomster som både formerer seg med frø og korte.


Det ser så nydelig ut med tepper av kryptimian. Jeg deler opp planten og dytter den innimellom trappesprekker, rundt med be ja der jeg får presset inn noen .

Vakre, lave planter, med lilla eller hvite blomster. Jeg har da faktisk kryptimian med lilla blomster et annet ste og de er kjempefine. Lave fugeplanter innlegg 13.


Bunndekkeplanter for roser innlegg 6. Flere resultater fra forum. Men den har hvite blomsetr på stengelen, og er krypende. Veldrenert, lett jor sandblandet.


Kryptimian og vårfloks er de som fungerer best hos meg.

Det nærmeste vi har kommet en svart og hvit hvitkløver. Sitrontimian og kryptimian er et godt alternativ til gressplen der du vil ha et . Denne typen har vakre duftende blomster i hvitt eller rosa, og. Velg kryptimian , sitrontimian eller en og annen vanlig timian - så har du til . Phlox subulata – rø hvit og rosa. Vi bruker blader og blomster fra vår kryptimian (serphyllum) i grønne . Peonen som hadde lapp som sa den skulle være hvit og fylt.


Vår standardstørrelse er nesten dobel så stor som alle andres, liter. En blogg som tar for seg planter i alle varianter, møtet med menneskene bak dem og . I blomsterspråket betydde det lilla minner, det hvite kjærlige tanker og det gule . På toppen av steinmuren har jeg plantet nellik, blå hagepute, kryptimian , hvit hagesildre og lignende. Inntil husveggen som blir litt i skyggen, trives bladplanter. Kålvekster, Margerittkultivaren Maggi White.


Hvite margeritter, Fuksia. De hvite klippene ved Dover (engelsk: White cliffs of Dover) er kalkklipper langs. Blomstene kan være hvite , rosa eller lilla.


Kjøpte planter: e hvit , en rosa og en rød som alle blomster i juli-september, 2. Beplantning i hvit : Lupiner, Cosmos, georginer og prydtobakk.

Bjørk (B.utilis) med hvite villplanter. Resirkulert tre med kryptimian. Spaniablåstjernen er vakker og finnes i blå, lys rosa og hvit. Berget har plass til flere krypende planter, jeg tenker gjerne kinasøte og kryptimian kan bli fint. Løytnantshjerte - Dicentra.


Bladlilje, hosta, Gay Feather, H7-8. Prydgress, Carex comans Amazon mist. Tilbake til de litt mer duse fargene i hagen – nå blomster hvite og blå perleblomst,. Du lurte på et par ting, bl.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg