mandag 1. oktober 2018

Oppskjærsmaskiner

Test av oppskjærsmaskiner. Vil du skjære opp pålegget selv? Vi har testet tre oppskjærsmaskiner. Sammenlign pris på oppskjærsmaskin. Vi hjelper deg å velge blant varer.


Se laveste pris fra over 3nettbutikker.

Norges raskeste nettbutikk! Motorkabinett, anslagsplate og grunnplate i robust . Imponer familie og venner med pålegg i forskjellige tykkelser til frokost og lunsj - det er mulig med en oppskjærsmaskin fra Bosch. Del opp alle slags ingredienser i tynne eller tykke skiver med Ritter 515. Med justerbare skivestørrelser og en effektiv motor på 65W vil du . Skjær opp grønnsaker, ost, brød eller salami med Ritter Marekant oppskjærsmaskin.


Lava vakuum maskiner, markedets beste vakuum poser? Smokai Røykgenerator og spon. Wilfa Sharp er en kraftig oppskjærsmaskin som enkelt kutter brø kjøtt og ost.

Skjær brø ost, grønnsaker og ekstra tynne skiver skinke med MultiCut-kniven. Skjærer alt fra brød til skinke med presisjon takket være den trinnløse . Førsteklasses skjæremaskin i metall med stor transportslede, bølgeslipt knivblad og funksjoner for det perfekte skjæreresultat. Oppskjærsmaskin BEG370B Omas Aluminium og stål B6D8H6mm. Krups oppskjærsmaskin er utført i metall og har en 190mm universalkniv av høy kvalitet til å skjære brø skinke, salami og alle andre former for pølser, samt ost,.


Vi kan tilby deg vekter og oppskjærsmaskiner i alle prisklasser. Bizerba har vært verdensledende i en årrekke, og leverer de mest avanserte og brukervennlige . Tre Spade D-2oppskjærsmaskin. Den italienske produsenten TRE SPADE leverer oppskjærsmaskiner til oss. Da den har lite krinkler og kroker sammenlignet med andre oppskjærsmaskiner. Dette er den beste oppskjærsmaskinen vi i Foodstuff Import AS har teste!


Ritter er blitt en spesialist på markedet når det gjelder oppskjærsmaskiner for både storkjøkken og til hjemmet. Utførelse Vertikal skjæremaskin Moderne design Presis skjæring Lett mekanisk betjening Håndvern gir en trygg drift Bred og avtakbar fettbeskyttelse Lett å . Today Sirman is a leader in the industry thanks to the most comprehensive range of food processing machines, designed with a . MMS er en serie med oppskjærsmaskiner som er bygget med en solid aluminiumskonstruksjon og har et kn. Breens Jaktutstyr AS har i over år vært en markedsleder innenfor salg av elektroniske hjelpemidler innenfor jakt og fiske. Oppskjæremaskiner fra kvalitetsleverandøren RITTERWERK - OPPSKJÆREMASKINER til storkjøkken og hjemmet Ritterwerk er blitt en spesialist på markedet .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg