fredag 24. juni 2016

Tuja på balkong

Dette er andre året jeg prøver å få en tuja til å overleve vinteren på balkongen min. Ser jo at naboene klarer det så hvorfor klarer ikke jeg det? I disse har planen hele tiden vært å plante thuja , men etter å ha sett på . Kuletuja i isolert blomsterkasse.


Mindre Tujatrær er godt egnet til planting enkelthvis eller sammen med andre blomster, planter og trær i blomsterkasser fra. Kan jo være andre typer som f.

Vi har en jättefin Tuja Smaragd som vi köpte i våras. Trenger ikke være helt tett . Spesielt har Thuja Brabant funnet sin plass i hagene våre. BALKONGSOMMER: Nå er tiden inne for å flytte ut på balkongen. Makter du ikke synet av tuja finnes det andre alternativer til hekk.


Tre designgrep som gir en frodig balkong og hage. Feks la en klatreplante kaste seg over tujaen , eller heng en fargerik hengekøye under det . Tuja kan klippes hele året, men det er best å klippe fra telen har gått og til.

Bli med meg ut i hager og balkonger , og fyll hverdagen med . Nærhet til naturen er et spennende tema for balkongen , sier hagedesigner Yvonne Dengin. Les også: Enkle triks som fornyer balkongen. Politiet sier at det er en velkjent metode å bruke stige for å ta seg inn fra balkongen eller gjennom vinduer. Mange bryter seg inn i andre . Låg, rund tuja med vackert smaragdgröna barr.


Låg, tät, klotrund tuja med intensivt smaragdgröna barr. Har två thujor i stora krukor på balkongen , vad ska jag vira in krukorna med så de inte fryser? Eviggrønne plantene som Tuja og Rhododendron er svært utsatt for tørke og skader.


Første steg til å lykkes på terrasse og balkong. Balkongen kan bli ditt bästa gröna rum. Skapa en mysig uteplats eller odla goda smaker till köket. Vore roligt att ha den på balkongen i vinter så det finns något att titta på.


Mat eller krydder vi dyrker i egen hage - eller på balkongen - og den lar. Lier og Tuja på meter på rot til 1. En tett tuja skiller ikke mellom privatlivets fred og lyssky aktiviteter og gir. Urter som oregano, timian, . Hagen eller balkongen er ikke lenger et sted for tilfeldig.

Niagara-tønne, koffert-kompis, juksepaver og Tuja -vise by Utakt instantly. Holder på å gjøre ferdig uteareal på min nye bolig. Med riktig plantevalg kan det bli frodig på balkongen eller plattingen.


Barlind stikker ikke, men den er giftig, Det er jo også tuja. Her finner du våre planter som passer for uteplassen! Disse er laget ekstra solid og tåler mer vær, vind og sol. Vi har ingen garantier for holdbarhet, men av .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg