mandag 23. oktober 2017

Betulia overvintring

Få tips til overvintring her. Nå kommer frosten og tar våre sommergleder. Leser her om vinterlagring av pelargonia. Kan man la andre sommerplanter også overvintre for å bruke dem til neste år.


Men villige blomster er for eksempel Betulia , en Begoniasort som kom på markedet for noen år siden. Det er vel kanskje for tørt i mange .

Du kan velge mellom ferskenfarget og . Mange steder i landet er det nå tid for å ta inn og overvintre planter som ikke klarer seg ute i en Norsk vinter. Planter som sitrus, kanna, oliven, . Drivhuset kan være egnet for overvintring av planter bare du legger forholdene til rette. Den lyserøde sort har fået ærespladsen ved fordøren sammen med en sart lyserød Begonia med salgsnavnet Betulia. Den var på prøve i havens krukker sidste . Den er svært vakker og den trives godt i potte, der den også kan overvintre.


Mangler: betulia Noen Begonia varianter som trenger litt ekstra kjærlighet nå.

Krukke lang blomstring Løkblomster overvintring plantestell potteplante remonterende rosebusker Sentblomstrende sommerblomster . Posts about Betulia written by Lotte Bjarke. En enkelt gang er det lykkedes at overvintre den i drivhuset … det skal nu prøves igen. Begonia Betulia er den planten som krever minst stell og blomstrer rikest, til langt utpå høsten. I gartneriet på Grette har jeg røde, cerise og rosa.


Den som jeg har overvintret har også fått ny og litt større krukke i dag. Derfor, hvis du ønsker at den skal overvintre , er det lurt å ta planten inn sent på. På sommeren hos oss anbefaler vi blant annet å blande Betulia og Japansk . Pelargonier kan forholdsvis let overvintres, hvis man kan give dem kølige og frostfri forhold vinteren over.


Betulia er en kompakt og rikt blomstrende plante, som vil føle seg hjemme nesten overalt. Den bomstrer fra tidlig vår til høstens første nattefrost . Andre robuste planter, som tåler ned til 1-grader i perioder om natten, er ifølge Brekke Lavendel butterfly, Campanula, Betulia , margeritter, . Enkelte fikensorter kan overvintre i gode lune kyststrøk av landet. Men det tryggeste er nok å plante fikentreet i en stor krukke, og ta treet inn om . I første omgang av Asarinaen som har overvintret nesten helt på egen hånd og som nå ser riktig fin ut, og av stevia, som det alltid er kjekt å ha . Betulia er navnet på en ny og skøn sommerblomst, der blomstrer uafbrudt fra maj til oktober. Tåler al slags sommervejr og blomstrer uanfægtet videre.


Vinterglans ser absolutt ikke ut til å ha overvintret ute, like grønn og struttende.

Sommerblomster blomstrer rigt og bringer skønne farver og dufte ind i haven. Derudover hjælper de til med bestøvning. Se udvalget af sommerblomster online.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg