fredag 30. november 2018

Dark room samtaler

I hemmelige chattesamtaler via det mørke nettet snakker personer politiet har etterforsket i operasjon Dark Room om å dope småbarn og . Som følge av operasjon Dark room er et stort antall grove bilder, filmer og samtaler gjennom chat-tjenester beslaglagt og gjennomgått. Seks personer fra Nord-Norge er involvert i Dark room -saken. I hovedsak går samtalene ut på overgrep mot små barn.


Chatteloggen er en del av politiets beviser mot to siktede menn i Dark Room - komplekset.

Jeg ble skikkelig dårlig når jeg leste den ene artikkelen om chatte samtalene de hadde på nettstedet. Totalt personer er involvert i Dark Room -saken, som er en av. Under etterforskningen har politiet funnet chatte- samtaler der to tiltalte . Operasjon Dark Room , som ble rullet opp av politiet i Bergen, har. Trøndelag har hatt med en Dark . En av samtalene i chatteloggene som politiet har offentliggjort, er mellom en person som tilsynelatende har.


Dette er operasjon Dark Room. Menneskehandelssiktelse i Dark Room -saken.

Nordland politidistrikt har to saker til etterforsking fra Vest politidistrikt som er tilknyttet operasjonen OP Dark Room. Den ene saken ble mottatt i . GRUFULLT FUNN: Etterforskerne i operasjon Dark Room fant. Samtalene og biidedelingen er relatert til overgrep mot barn og . Sju menn siktet etter Dark Room -etterforskning i Innlandet. Jeg kjenner ikke noen av de siktede i ” Dark room ”-saken (tror jeg),. Norge trenger terapeuter som våger å gå inn i den vanskelige samtalen.


Politiet har fremlagt denne samtalen mellom en mann i Norge og en person på . En av mennene som er pågrepet i Dark Room -saken har arbeidet i. I samtalen kommer også frem at mennene har tenkt til å leie en bil. En av de siktede i Dark Room -saken skal for eksempel ha jobbet i elleve . Det er opprettet nye Dark Room -saker siden politiet holdt sin pressekonferanse om misbrukssaken 20. En Vestfold-mann er av Tønsberg tingrett varetektsfengslet i fire uker med brev- og besøksforbud. Den landsdekkende Dark Room -etterforskningen av seksuelle overgrep mot barn, har til nå ledet til sju siktelser mot menn i Innlandet.


Det er bergenspolitiets spesialgruppe mot overgrepsaktivitet på internett, Dark Room , som har bedt politiet i Vestfold om å pågripe en mann i . LES MER: Lokal mann dømt i Dark Room -saken. For operasjon Dark Room i sin helhet er snakk om flere aktive nettverk .

En mann i 30-årene er dømt til fengsel for å ha besittet og delt store mengder overgrepsmateriale. Tolv saker er videresendt andre politidistrikt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg