tirsdag 6. november 2018

Test vindsekk

Den gir ly for vær og vind når du tar en pause eller må skifte klær, samt god beskyttelse over lengre tid hvis . Sekken er romslig for to. Group Shelter, nødtelt 1-personer Vind- og vanntett nødtelt for stunder der tiden er knapp, og været er en kamp mot klokka. Om du er på en av dine vanlige dagsturer, eller er på en lengre fjelltur, kan det være smart å ta med seg en type utstyr som ikke bare skaper . Blå himmel og vindstille kan raskt endre seg til tett snøvær og sterk vind i fjellet.


Mulighet til raskt le kan være avgjørende, og da er vindsekken god å ha.

Lagt inn av Staffan Sandberg 27. En vindsekk er en sekk, oftest laget av et rødt syntetstoff, som man kan . Trenger derfor en ny vindsekk og er litt i tvil om hvilken jeg skal gå for. Skjult lenke - logg inn for å se den har du testet Helsport Fjellduk . Råd til valg av vindsekk ønskes. Kjøpe vindsekk eller bruke jerven-duken?


Bufret Lignende Hvis man blir overrasket av dårlig vær, vil en kombinasjon av et godt liggeunderlag, en vintersovepose og en vindsekk sørge for at du overlever, uansett årstid. Perfekt for to, enten om man vil sitte ved siden av eller mot hverandre. LY vindsekk er super å ha ved korte matraster eller hvile når vinden blåser på.

Enten du blir overrasket av ekstremt vær eller på lett camping , . Han arbeider også tett med ulike utstyrsprodusenter med testing og. Beskytter mot vann og vin har plass til to personer og er koselig å sitte i. Veier bare 7gram, er enkel å få brette . Mange vil sikkert synes det er fornuftig å ta med en vindsekk som ekstra trygghet på vinterfjellet. Vindsekk : Til helårs bruk.


Sove under åpen himmel, men vil ha litt ly for været? Ly Gapahuk er lett å sette opp og gir umiddelbar. Mange vil vel hevde at fjellduker ikke hører med i en test av jaktutstyr – men.


Test av vindsekk i skauen funker fett eller? Vi har testet fem av dukene på markedet. Utrolig funksjonell sak som blir et MØST i sekken min fremover (Camo utgaven) den kan brukes . I høyfjellet rekker det ikke med liten sekk: - Tørr lue, tørre votter og ullundertrøye, mat og drikke hører uansett me i tillegg har jeg med . Survival Shelter - vindsekk og nødbivuakk fra Lifesystems. Ultralett men kraftig nok til å stå i mot elementene.


Hodelykt med nye batterier, . Dette er en vindsekk som du setter deg inn i. Den er vindtett og vanntett, og hjelper deg å holde varmen. Fin også som overtrekk på kropp og .

Her har du vindsekk , sovepose, regnklær . FOR INCREASED SECURITY AND SAFETY IN THE MOUNTAINS. Fjellduken (Thermo) Ekstrem kan gjøre ryggsekken veldig mye lettere. Prisen inkluderer porto innenfor Norge og mva. Tillegg for sending til Svalbard kan forekomme).


Langs siden er det åtte festepunkt for ski eller staven som gjør vindsekken perfekt. Gjennom testing , egne erfaringer og delte erfaringer, ønsker vi å være .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg