tirsdag 11. desember 2018

Giftig for katt

Noen planter er så giftige for katten at den . BEDENDE ØYNE: Det kan kanskje se ut som om katten vil ha maten din,. Liljekonvall er veldig giftig for både hunder og katter. Får kjæledyret ditt i seg en liten mengde av planten kan det få sår i munnen og problemer . Sjokolade og hvitløk er blant maten som katten må holde seg unna.


Disse matvarene er giftige for hunden og katten din.

Jula er snart over oss for fullt , med mye god mat og fristelser på alle bord. I denne tida får vi veterinærer . Om man mistenker at katten har vert i . Fôring av katt - trygge og giftige matvarer. Kattens matvaner og ernæringsbehov.


Vi mennesker liker å variere kostholdet vårt og tror at dyr også . Er det noen som har en oversikt over hvilke planter som er giftige for katter ? Det finnes flere forskjellige liljearter.

Vet det finnes noen sider med en oversikt, men jeg kommer . Innekatter er spesielt utsatt for planteforgiftning når grøntutvalget er dårlig, og giftige planter står lett tilgjengelig. Men visste du at planten kan være giftig for kjæledyrene dine? Katter er ikke i stand til å skille . Påskeliljer kan nemlig føre til forgiftning hos både katter og hunder. Potteplanter kan være av betydelig fare for katter som blir fristet til å tygge på. Kroton har giftig saft som siver ut når panten blir tygget på.


Er elegantbergpalme eller . Katta mi elsker å spise av elefantfotplantene mine. Det står ingenting i plantebøker om at den er giftig , og katta er heller ikke blitt syk, men plantene blir ikke . Melk er heller ikke så bra, ikke akkurat giftig , men katten kan få diaré (mange katter er laktoseintolerante). Ellers er det en del planter som er . Leste nettopp at pollen fra liljer er giftig for katter ! Jeg pleier å kjøpe liljer å pynte me men tør jo ikke . Slik holder du hunden eller katten din frisk gjennom høytiden. De fleste giftige stueplantene er for lengst borte fra butikkhyllene, men du trenger ikke spise deg. Bikkjer og katter knasker ofte på stueplanter.


Ikea og Mester grønn), sitrongress, husfred og elefantfot er blant favorittene hos mine katter.

Forrige gang var det sjokoladeforgiftning. Denne gangen skriver hun om andre vanlige ting som også kan være giftig for hund og katt. Noen mennesker mener at katter vet forskjell på . De fleste vet at enkelte arter er farlige for katten , men noen mennesker vet ikke at det er giftig.


Vilka växter är giftiga för katt ? Få koll på vilka växter du bör undvika i hemmet om din katt gillar att smaka på blommor och blad. Det är sällan katter tuggar på giftiga växter eller på växter med en. Vad innebär det för en katt ? Blir den lite dålig i magen, nysig, diarée eller rent av ordentligt sjuk?


UTØYMIDDEL som er beregnet til hund kan være giftig for katt. Alpefiol er giftig for katter. Bladene inneholder irriterende stoffer, og knollene kan være livsfarlige for katter og hunder.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg