mandag 14. desember 2015

Måkeskremmer båt

Nå har produktet skiftet navn til . Er det noen som har erfaring med Skremmern. Denne skal sende ut en høyfrekvent lyd som vistnok skal skremme vekk måkene. Hvordan montere måkeskremmer på kalesje?


Måkejager , noe som virker? Måkeskremmer - Prosjekt for Lars H ?

Flere resultater fra baatplassen. Bli kvitt måleskitten Reduser plagen med fugleekskrementer. Sender ut høyfrekvent lyd i 12. MaakeskremmerOppladbart via solcellepanel på toppen.


Elektronisk fugleskremsel, nå med ørneskrik. StopGull måkejager er laget av UV-beskyttet polymer, er svært lett i vekt og starter å rotere ved selv en liten bevegelse i luften. Jeg har ikke sett en måke sitte på båten siden jeg har montert Skremmer´n.


Veldig bra også på terassen ut mot vannet.

Båt og maritime produkter. Mangler: måkeskremmer. En smart måte å holde bråkete og sjenerende fugler unna båten og brygga. Fugleskremsel Ugle med bevegelig hode.


Effektiv mot måker, duer, kråker, kaie. Er du plaget med etsende måkedritt på båt og kalesje? Båteiernes hodepine er fugler som bæsjer ned båt og kalesje. Måkene har blitt dristigere,.


Les mer om den mislykkede måkeskremmeren. Måkemøkk på bil og båt er et problem hele året for mange. Noen tyr til å henge en hubro i plast på verandaen, andre drømmer om å plaffe . Gullsweep måkejager har gjennom års utvikling e produktet vi vet holder måkene borte fra båten ,. Når måkene skiter på MIN båt , spyler jeg bare vekk skiten, og mer er det ikke å. Har prøvd måkeskremmeren Drittlei uten særlig effekt, det er vel mer beregnet på å ha på båter. Tror du fugleskremsel kan gjøre nytte, eller . Ugle bulvanen har også blitt populært som et fugleskremsel for å holde områder fri for fugl, slik som båter , hager, bygninger i urbane miljø, restauranter og mye . De driter til og med på både hus og hytter og det som verre er: Båter !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg