onsdag 25. mars 2015

Største gullklump i norge

Norges største gullklump 2. Det som i flere år har vært den største gullklumpen som har blitt funnet i løsmasse her til lands,. Det er en veldig god morgen, selv om jeg har sovet dårlig i natt. Jeg hadde gullklumpen under hodeputen, det var kosebamsen min i natt!


Arne Sevaldsen har gravd etter gull i elva Gisna i Sør-Trøndelag i feriene i tre år.

Ein blå konvolutt, sendt rekommendert. Gullklumpen han fant, veide 1gram, . Bare litt over en måned etter den forrige rekorden, er det på ny sett noregsrekord. Denne videoen handler om Min film 7. En australsk mann har funnet en gullklump på over fire kilo. Marius Frang fant en gullklump på hele 3gram.


Den største diamanten på 1år ble ikke solgt.

En elv full av gull har gitt to kamerater gullfeber. Bilde av Vaskepanne for gull 14 . Et av de største gullfunn i Alaska av en detektoramatør. I fjor gravde han frem minst 1gram gull. Mattias viser frem gullklumpen på 17 . En amatørgulljeger fant denne gigantiske gullklumpen med en metalldetektor i nærheten av byen.


Sølv, kobber og gull er alle metaller som ble brukt til fremstilling av. Ny rekord: Noregs største gullklump er på 3gram. Berre litt over ein månad etter den førre rekorden, er det på ny sett noregsrekord. De største sideelvene er Repojoki, Tolosjoki, Sotajoki og Tyläjoki. Paul Hole er medeier i andelslaget som har mineralrettighetene i den . Verdens største gullgruver finner du i Kina, Australia, Sør-Afrika og Sør-Amerika.


Aksjefond” har verdens sjette største gull -beholdning. Med en beholdning på over 1. Sigmund Espeland AS - Norsk produsent av bunadssølv. Myndighetene i Kerala meldte i går at det i tempelet er blitt funnet en stor historisk skatt som omfatter gull , juveler og statuer til en samlet verdi .

Den ble funnet i elva Gisna i Oppdal og veide 34. Jeg vet det finnes gull der, fastslår han. Gull har det kjemiske symbolet .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg