onsdag 22. august 2018

Fakta om trær

Botanikk › Plantefysiologi › Plantenes økologi › Vekstformer Bufret Lignende 12. Trær , se tre , bartrær, løvtrær. Et tre defineres som en flerårig, vedaktig plante som kan oppnå en høyde.


Visste du at det er trær som kan vokse opp til 1meter? Og at noen trær har blader av flere meter lang? I denne artikkelen vil du lære nysgjerrige fakta om trær.

Som vi fleste vet finnes det ikke bare juletre i skogen, det finnes også mange andre typer trær som for eksempel stikkende trær og trær med . Bli med Norge rundt for å lære om våre vanligste treslag. Det er ti milliarder trær i dette landet. I skoger, byer, hager og de . Hvorfor får noen røde og gule blader om høsten, og hvorfor finnes kongler og nøtter . Tre helt absurde fakta som overrasket oss.


Redwood- tre (Seqouia sempervirens) Det høyeste kjente eksemplaret vokser i Redwood. Er du lei av fake news og vil ha kontroll på fakta ?

Denne boka blir som et oppslagsverk hvor jeg kan finne bilder og fakta om alle trær i Norge. Trærne er levested for tusenvis av arter. Ordboken definerer språk som en evne mennesket har til å uttrykke seg. Den slår altså fast at det bare er vi mennesker som kan snakke, . FAGUS - Faglig utviklingssenter for grøntanleggssektoren ønsker Kirkegårdsforeningen med alle.


Og vet du hva de forskjellige trærne heter? UT PÅ TUR: Først en tur til biblioteket, så en tur ut. Bøker om trær setter sitt tydelige preg på denne bokhøsten. Jeg har brukt treet flere ganger i forbindelse med fotografering, og.


Fakta og fortellinger om norske trær av Sigri Sandberg. De står der tålmodige fra år til år, legger langsomt på seg og. Er det ikkje nemndande om å gjera for eigaren eller for naturmangfaldet på staden, må eigaren ikkje . Opp mot prosent av alle trær i Amazonas holder på å bli utryddet. På en helt vanlig formiddagstur i norsk natur kan han på en god dag oppdage et 50-talls slanger der andre bare ser skog, trær og villnis.


Angkor Wat er et storslått arkitektonisk mesterverk. Evolusjon kan redde ask fra å dø ut. Askeskuddsyken er en alvorlig trussel for aske- trær. Den har nå spredd seg til .

Endelig en norsk bok om trærne i landet vårt! Gå på oppdagelsesferd og gjenkjenn de ulike tresortene. Det foregår forbløffende ting i skogene våre: trær som kommuniserer med hverandre, trær som vokter og tar kjærlig ansvar for barna sine og dessuten ser etter .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg