torsdag 16. august 2018

Løypemaskin til salgs

Motor: 1Hk Mercedes Benz 3A motor. Det er avholdt årlig service hvert år . Vi har nå løypemaskin til salgs fra Finn. Bli kjent med Snow Rabbit - den lille løypemaskinen som gjør en stor jobb! Tråkkemaskin til salgs fra Kr.


Transporter den enkelt fra et oppdrag til neste, tilpass den som du vil.

Her kommer fortløpende brukte maskiner vi har for salg. Motor bra, går for egen maskin, men belte noe slitt, nye batteri. Lettstartet maskin,maskinen er i teknisk god stand og ting fungerer slik det skal. Toppakning bør byttes, deler som følger med er : Komplett ny . Denne Doppelmayr 2-seters stolheisen ligger også til salgs. For de innvidde: Nærmere bestemt en DCL-800.


Jan Lars Haugom i Brekken mener det er feil av Røros Tur- og Løypeforening å plassere en egen løypemaskin i Brekken. Løypebas Ole Henrik Lien har fått ny arbeidsplass og nytt leketøy – en splitter ny løypemaskin.

Lemonsjøen står godt rusta for vinteren med to heilt ny løypemaskiner til fem millionar kroner. Trysilfjellets nyeste tekniske vidunder er ei prepareringsmaskin som lager langrennsløyper. Fint at det satses på turgåerne, sier . Sørmarka har fått en ny løypemaskin. Skiforeningen fredag offisielt ta en flunkende ny løypemaskin i bruk.


Karene i løypelaget fikk forrige helg demonstrert en helt ny Prinoth Husky løypemaskin. De ble tydelig imponert, og sjåfør og altmuligmann, . Til vinteren blir det ny løypemaskin på Blefjell takket være samarbeidsavtalen med Flesberg kommune. Fortsatt tenkes det ut gode løsninger på verkstedet, men først og fremst driver de ansatte med salg og service av maskiner for bruk i utmark . Sol og noen små plussgrader betyr at det foreløpig er lite å gjøre for Øståsen Skiløypers splitter nye løypemaskin.


Sum Salgs - og driftsinntekt. Innkjøp varer for videresalg, høy sats. Produksjon, import, eksport og salg av utstyr for løypepreparering og sporsetting.


Manufacture snowmobile and snowcat grooming equipment and front . I fjor sommer kjøpte Nes Sportsklubb ny løypemaskin , som har kommet til nytte. Vi trengte en utskifting, og nå er det lettere å få til gode spor. Men for en måned siden fikk vi ferten av en løypemaskin som skulle selges.


Mandag kom den nye, flotte løypemaskina til skianlegget på Fjellstøl.

Og når mars er ute, reknar Lars Olav Larsen i Vindafjord IL med at det nye .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg