fredag 31. august 2018

Servant bad stein

Eksklusive stenvasker laget av naturlig elvesten fra Bali. Vi er selv på Bali for å følge opp produksjonen av vaskene og servantene er nøye utvalgt av oss for å . På større bad får servantene virkelig lov til å skinne, desto flottere med en som gjør litt ut. Knust stein støpes sammen i en akrylblanding og gir ekstra slitestyrke.


Servanter finnes i mange varianter og leveres i alle størrelser du kan tenke deg.

Bufret Lignende Servant : Toppmontert, vegghengt, møbelservant, gulvmontert, frittstående servanter , m. Levert av Norges største nettbutikk innen baderom. Utforsk sortimentet av rimelige servanter og vasker til baderommet. Vi har enkle og doble servanter i en mengde ulike designer, stiler og størrelser. MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser! Roca bol design servant 42cm.


Forny badet ditt eller toalettrommet med en lekker vask i hvitt porselen eller i røff naturlig stein og pynt opp med stilrent interiør for å fremheve vaskeservanten.

Alltid gode priser på Frittstående servant fra Bygghjemme. Servanter og vasker til badet eller toalettet fra alle de kjente produsentene. Klikk inn og velg din servant nå.


En sterkt voksende kundegruppe ønsker stein i sine boliger til badet , kjøkkenet, ildstedet, trapper eller som gulvflis. Benkeplater til bad er et stadig etterspurt . I tillegg så tåler stein de store fuktbelastninger som oppstår på et baderom. Naturstein på badet er lekkert, lett å vedlikeholde og gir et eksklusivt inntrykk. Med vårt store utvalg finner du nøyaktig det du er på utkikk etter. Vi har et godt utvalg av vasker og servanter til bad og kjøkken i naturstein, silestone, porselen og stål.


Se en oversikt over produktene her. Jepp, vi er Norges eldste rørleggerbutikk på nett. Her finner du servantskap i de fleste prisklasser og størrelser. Hos MAXBO finner du elegante og moderne servanter i ekte marmor.


Hjem Kjøkken, bad og garderobe Bad Toalett, servanter , kummer Servant. Hjem TIPS OG INSPIRASJON bad Servant og baderomsmøbler.

Det finnes et stort utvalg og du kan få servanter i porselen, støpt marmor og naturstein. Hvilke trender gjelder for benkeplater i stein og kompositt? Hva er viktig ved valg av vask? En av bransjens ledende benkeplateprodusenter gir deg svarene. Servanter i naturstein i mange ulike størrelser, fargenyanser og fasonger.


Besøk siden vår og finn den perfekte steinvasken til badet ditt! Utvalget vårt av servanter rommer mange populære modeller som passer spesielt godt i små baderom. Du finner også større, frittstående servanter for montering .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg