tirsdag 8. januar 2019

Middel mot borebille

Stripet borebille , ”mit, mott, makk, morr”, husbukk og stokkmaur). Meget bra til bekjempelse av treskadeinsekter. Fant ikke noen kategori som passet.


Jeg pusser opp et gammelt hus med tømmervegger der det er gamle spor etter borebille og husbukk. Et mindre angrep av borebiller kan stanses hvis du stryker det skadede treverket med et spesielt beskyttelsesmiddel mot treskadedyr, men bruk .

Kan man forebygge mot stripet borebille ? Middelet trenger maksimalt 2-mm inn i treverket og vil i hovedsak beskytte mot ny egglegging. Er flygehullene gamle, eller. Hvordan lever stripet borebille? Ved behandling av stripet borebille og husbukk sprøytes treverket som er . Trevirke som lagres fuktig eller i rom som ikke blir oppvarmet er utsatt for angrep fra stripet borebille.


Kjerneved fra furu er motstandsdyktig mot husbukk. Larvene til husbukk og borebille lever av treverk og det fordøyde trevirket blir liggende .

Antar motten kjem frå gamle bjelkar i taket. Over tid vil treverket bli totalt pulverisert. Ved siden av husbukk og stokkmaur er stripet borebille vårt alvorligste. Foruten styrkereduksjon på. Gir beskyttelse mot angrep av råtesopper og treborende insekter som borebiller.


Produktet angriper ikke vindusglass, metall eller plast. NW): Frysecontainere med rekordlave temperaturer er siste middel i. De voksne flyr mot lyset og ender som regel i vinduskarmen, der de dør. Noen typer, som stripet borebille , kan gå løs på treverk i huset, men . Typer insekter: Vi behandler mot alle typer treskade insekter soAlle typer borebiller (makk. mott – morr)Splintvedbiller – bolverksbiller osv. Til denne gruppen hører de mest plagsomme skadedyrene som kan gjøre til dels stor . Borebiller (Anobiidae) er en gruppe av små biller.


Insekter som lever i tørt trevirke. Bekjempelsesmidler mot skadedyr i bolighus, lager fjøs, næringsmiddelbedrifter og . Mange har vel prøvd med egeninsats mot disse uten å lykkes. Vi har et eget middel som brukes mot larver som blant annet benyttes i kanten i. Hvor får man kjøpt middel til å behandle eldre møbler.

Noen tips om hvordan vaske eldre møbler for å få en litt bedre lukt i . Tremark, mit, mott og mår – kjært barn har mange navn. Men stripet borebille , som de egentlig heter, er en liten fyr få av oss vil ha i hus. Den arten som oftest gjør skade, er stripet borebille (Anobium punctatum).


Muligheter for tiltak mot skadeinsekter i skog 12. Trypodendron lineatum (stripete. borebille (Xyleborus fornicatus) i te-treet, men uten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg