tirsdag 22. januar 2019

Fettutskiller storkjøkken

Da er det en stor sannsynlighet for at du må ha en fettutskiller. Storkjøkken og næringsmiddelindustri . Morten Engebretsen AS har levert fettutskillere til det norske markedet i over år. Fettutskiller for utendørs nedgravd montasje i serien Euro G ute NS.


Gastro Line - Moss - leverandør av storkjøkkenutstyr og dagligvare utstyr til storkjøkken , Østfol Oslo og Akershus.

I storkjøkken må ulike typer av vann behandles korrekt for å sikre optimale. MIRI fettutskiller til gulvavløpet. WALPOL FETTUTSKILLER FRA TYSKLAND Produsert av rustfrittstål med høy kvalitet.


Modell: WNG-Mål (cm): L:6D:H:3Kapasitet-fettoppsamling: 20 . Basal fettutskiller benyttes for å hindre fettholdig avløpsvann på ledningsnettet. Automatiske fettutskillere som. For et renere og bedre miljø.

En fettutskiller separerer fett fra prosess- og avløpsvann. Alle virksomheter med avløpsvann som inneholder fett eller olje av animalsk eller vegetabilsk opprinnelse skal ha . Parameter – fettutskiller , Grenseverdi, Dokumentasjon . Tar fettutskilling til et helt nytt nivå. Ottabedriften Fiberprodukt AS har utviklet en helt ny fettseparator for restaurant og storkjøkken.


Dette for å hindre at offentlig og privat ledningsnett går tett. KTV Group har den siste tiden overtatt tømming av fettutskillere på en rekke steder i. Kunder kan være restauranter og kafeer, storkjøkken , kantiner, meierier, . I Trondheim er det krav om installasjon av fettutskiller på avløp fra storkjøkken , restauranter, kaféer, større kantiner og lignende. Ingen fettutskillere skal ha . Avskilling av fettet skjer ved at fettet, som . Virksomheter med en eller annen form for storkjøkken.


Installering av fettutskiller er alltid søknadspliktig til . Restauranter og storkjøkken har krav om fettutskiller. Dette er så fettet ikke kommer videre i rørnettet, som på sikt kan medføre tetninger.

Grimstad kommune vil besøke eksisterende storkjøkken og . Vi stiller blant annet krav om ordentlig ventilasjon, om fettutskiller og om. I Sunndal er det krav om installasjon av fettutskiller på avløp fra storkjøkken , restauranter, kaféer, større kantiner og lignende. For restauranter, gate- og storkjøkken , hoteller og industri.


Den ideelle løsning for utskilling. SUKSESS: - Vi har i en årrekke levert fettutskillere til Danmark, sier Frank. En jevn strøm av fettutskillere går til danske storkjøkken og . Olje-,bensin-og fettutskillere samt nedgravde oljetanker.


Spisesteder, storkjøkken , kantiner og gatekjøkken er aktuelle steder å installere fettutskiller.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg