tirsdag 15. januar 2019

Hvorfor heter det stemorsblomst

Navnet stemorsblomst har den på grunn av måten kronbladene står på. De to øverste kronbladene ligger litt oppå hverandre. Se hvorfor vi kaller den stemorblomst her! På latin heter blomsten Viola tricolor som betyr Viola trefarget.


Navnet har den der fra, at man har tænkt sig de fem kronblade som en stedmor med fire døtre. Hvorfor blomsten kalles for Stemor.

Jo, se på kronbladene forfra og begerbladene bakfra. Det store kronbladet nederst er stemora. Det lages et homeopatisk middel av stemorsblomst som heter Viola tricolor eller Viola tri. Arten stemorsblomst Viola tricolor er viltvoksende over mesteparten av landet. Stemorsblomst er som regel ettårig, men planter som har vokst på.


Blomstene har blå, gule og hvite farger (tricolor = trefarget), men . Jeg lurer på en ting, hvorfor heter det stemorsblomster ? Kunne det ikke like godt hete stefarsblomster? Tricolor betyr tre-farger og henviser til blomstens tre farger som er gul, hvit og lilla.

Det går mørke streker inn mot . Min kandidat av året, heter Frøken Windblown. Og som navnet tilsier så ser hun ganske så forblåst ut. Jeg har ikke stemorsblomster selv i år . Her finner du tips til hva du kan plante stemorsblomster i, og hvordan du får. Jeg vil også fortelle om hva du kan gjøre for å ha stemorsblomstene i blomst fra april til langt ut på. Lurer du på hva markblomstene heter ? Klarer du ikke å vente helt til sommervarmen med å plante utendørs er stemorsblomster et godt alternativ.


Pansy blomst eller stemorsblomsten ble brukt til å uttrykke amorøse tanker som Du . Arne Nerjordet, Carlos Zachrisson. NATT-OG-DAG Natt-og-dag eller stemorsblomst , som den også heter , kommer. Vi har samlet litt informasjon om disse blomstene og deres . Men jeg aner jo ikke hva de heter , og ikke har jeg sett dem noen sted.


De småblomstrete typene heter Viola cornuta, og er egentlig flerårige. Jeg elsker stemorsblomster. Topping av en plante betyr å fjerne den øverste delen av et skudd for å få planten til å utvikle flere skudd.


Les om hvordan og hvorfor vi gjør det. Hadde jo vært fristende å ta inn en bukett med stemorsblomster , men. Jeg heter Vigdis Mork Poupart og har en liten villahage i Sandefjord.

Iferieloven § (3) heter det: ” Opphører arbeidsforholdet, skal alle opptjente feriepenger utbetales siste. FESTPYNTET: Kjøp en rimelig tipakning med stemorsblomster og sett dem ned i glass med stett. Når de stikker, gir det en brennende smerte, derav troen om at humler brenner. Det er bare tøft å la jorden være synlig.


Han-humler, eller dronene som de heter , har ikke brodd. The stemorsblomst er en kult-sesongen årlig vokst for sine slående.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg