onsdag 16. januar 2019

Hollandsk krukke

Dette var datidens konserveringskrukker, brukt til oppbevaring av matvarer: . Hollandsk krukke , syltekrukke i keramikk. Krukke brukes som betegnelse for en beholder til oppbevaring av syltetøy, rømme, smør, mel, krydder og andre . Den ene hanken er av, men kan limes på. Vi har nå hollandske krukker selges fra Finn.

Krukke (norrønt krukka, frå lågtysk eller gammalengelsk) er typisk eit sylinderforma kar av leire . På Oselias tid var det krukker som ble brukt til oppbevaring av syltede bær og grønnsaker. Mange av krukkene kjenner vi i dag som hollandske krukker. Stilleben med hollandsk krukke. Signert oppe til høyre: V. Her er det en hollandsk krukke som går under hammeren.


RAMNES: Mange gjorde nok et kupp sist helg, da Våra-koret . Har flere i forskjellige størrelser - letgo.

Vakker- gammel- blå hollandsk krukke - liter- i meget bra stand- ingen feil på denne. View Blomsteroppstilling i hollandsk krukke by Wilhelm Otto Peters on artnet. Browse upcoming and past auction lots by Wilhelm Otto Peters. På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til. Prisantydning: ( 3- 400).


Klikk på bilde for å se et større bilde. Flot velholdt hollandsk krukke 8L kr. Jeg synes gamle hollandske krukker er så pene, og kunne godt tenke meg mange av dem. Som jeg har sagt før, så går . HOLLANDSK KRUKKE OG LITT TIL.


Få bilder idag, men det betyr ikke at vi ikke har fine ting i Bruktikken. Det betyr bare at vi ikke tok nok bilder . IMAGE Norsk Institutt for Bunad og Folkedrakt, Europeana. Barkning og Oljing af Sildegarn paa hollandsk Maade IMAGE Museene for kystkultur og gjenreisning i Finnmark. This Pin was discovered by Hanne Tove Tobiesen.


Discover (and save) your own Pins on Pinterest. Meclet giøres smaa Kager, som sættes ind i et Slags bevægelige Ovae, af Skikkelse som en omvendt hollandsk Krukke , paa Siderne indvendig stærk besmurt .

Hun hadde et fett smil i fjeset og øynene hennes var fjerne, jeg tror hun prøvde å regne etter hvor mange krukker hollandsk gin hun fikk råd til å kjøpe nå. Restauranten lå i en elegant bygning i hollandsk stil, oppført rundt en stor gårdsplass med rød bougainvillea i krukker og trær som ga skygge. Stortinget vil ha slutt på rus-svangerskap. Publisert i smarttelefon test tvhjelper deg.


Læs også om dyrkning af tulipaner i græsplænen, i krukker og i plantebakker. Høganäs Krukke Pen og hel 18- NOK. Claus Dalbys have ligger i Risskov ved Århus. Der er adgangsbegrænsning til at besøge haven, men jeg var heldig at være blandt de udtrukne .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg