fredag 14. juni 2019

Beskjæring av plommetrær

Generelt er beskjæring lettere enn folk tror, sier Tove Ladstein ved. Den andre mulige faren er å skjære blødere, slik som plommetrær , bjørk . Du har kanskje hørt rådet om å beskjære eple- og andre frukttrær på. Dette er et kraftig og vakkert plommetre som gir store plommer av svært høy kvalitet.


All beskjæring foregår i vekstsesongen, og fortrinnsvis i juni eller etter.

Beskjære plommetrær - Hus og hage. Kvinneguiden innlegg 5. Flere resultater fra forum. Bufret Tips om beskjæring av frukttre får du hos oss, og hvordan og når du skal beskjære et frukttre, og tips om utstyr ved beskjæring av kjerne- og steinfrukt.


Hageland Mesterhagen Bilde Frukttrær. Nei, det er for tidlig å beskjære plommetre nå - ihvertfall ifølge mine bøker om beskjæring av frukttrær. Plommetrær skal beskjæres etter høsting .

Kan jeg kappe toppen av et plommetre i. Trenger sårt hjelp om beskjæring etc. Me har eit stort plommetre , som gir oss vannvittig mengde med stooore og gode plommer, som no har vokst seg alt for stort. På våren før løvsprett er det tid for å beskjære frukttrær, bærbusker, roser og en del busker og trær.


Hvordan beskjære plommetre. Alle trær blir satt tilbake rent helsemessig ved beskjæring. Vi har et eldre plommetre som gir lite eller ingenting frukt.


Treet har nok ikke blitt beskjært jevnlig på en god stun og i vår fjernet vi noen . Sørg for å beholde 3-sterke grener, som du gjerne kan tvinge litt utover enten ved å bøye . Se hvordan du beskjærer og hvilke kvister du skal ta. Your browser does not currently recognize any of the video formats available. Click here to visit our frequently asked questions about HTML5 . Det er selvfølgelig mange flere, men beskjæring plommetrærne nesten alltid det samme. Men det er strengt tatt ikke nødvendig å beskjære trærne ut over det. Mars er tiden for beskjæring av frukttrær.


Nå er det tid for beskjæring av frukttrærne igjen.

SLIK BESKJÆRER DU FRUKTTRÆR: For at trærne skal holde seg friske. Hei, - mener å ha lest et sted at en skal være svært forsiktig med å beskjære plommetre. Vi hadde en agronom her som kutta epletrærne her i . Eldre plommetrær beskjæres generelt om våren. Yngre trær etter høsting, da sevjestrømmen i treet begynner å avta.


I noen kasser mot en solfylt vegg har jeg plantet et plommetre , et epletre og et kirsebærtre. Rett etter at jeg hadde plantet dem kom hjorten, men . Skynd deg og plant et plommetre. Vanligvis beskjærer vi plommer rett etter høsting.


Vi overtok et hus i fjor, og det gamle plommetreet hadde da kun 5-blader. Angivelig var det for første gang beskjært av profesjonelle året før. Igår tok jeg noen bilder i hagen og bildene av det unge plommetreet fikk meg til å lese meg litt opp på beskjæring av plomme: Tidlig sommer, . Mange kvier seg for å beskjære trær og busker, men du klarer neppe å ta livet av et tre med beskjæring , beroliger Hageselskapets gartner . De fleste trær og busker kan beskjæres året rundt, men våren er likevel den beste tiden.


Her er noen gode tips som hjelper deg i gang.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg