mandag 22. februar 2016

Kantklipper bensin test

Du kan kjøpe en gresstrimmer for noen hundrelapper. De går enten på strøm eller bensin. Vi har testet gresstrimmere. Fire på strøm og fire på . Vi tester to ryddsager - en tysk og en japansk.


Da må det grovere redskap til, og slikt går gjerne på bensin.

Oftest er den en trådkutter, men med tykkere tråd og mye lenger rekkevidde enn en elektrisk kantklipper. Ryddesagen drives med bensin og kalles av og til også for en gresstrimmer eller trimmer. Test av batteridrevne kantklippere.


Støysvak,veldig sterk, ingen røyk og lite bensinforbruk. Kommer med sagbla trekantblad og vanlig trimmesnor. Har brukt mange totaktere fra . Batteridrevne kantklippere er uunværlig i hagen.


Stor, tung, liten lett, batteri- eller bensindreven ? Her tester vi sju maskiner, som spenner vidt på kraft, pris og brukervennlighet.

Fra modeller til små hager, til modeller for store naturtomter – vi gir deg nyttig viten . Nå kan du skaffe deg en gresstrimmer for noen hundrelapper. Det regner naturligvis hele tiden, så den blir neppe testet med det første. Oppakking og en liten test av kantklipperen (på tysk) . Kan batteri-utstyr ta over for mine gamle bensin -maskiner? Denne har riktignok ikke samme håndtaks-løsning som min eksisterende kantklipper ,. Stor test : Den beste høytrykkspyleren når du skal rydde opp etter vinteren. GRESSTRIMMER BENSIN RLT26C RYOBI.


Tilgjengelig i butikker. Trimmeren klipper rette gresskanter ved gjerdet, bed og langs grusganger, så det ser velstelt og fint ut. De vil hjelpe deg med å holde orden på plenen din på en praktisk og effektiv måte. Gresstrimmere fra Husqvarna er allsidige og effektive.


En god gressklipper, kantklipper og gresstrimmer hjelper deg å vedlikeholde en grønn og fin plen. Mer miljøvennlig med kompakt 4-takts . Gress- og krattrimmer cc (kW). Endelig er merket Oneplus kommet til landet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg