mandag 18. januar 2016

Smartpanel vegg

Veggplatene har en nydelig naturlig struktur, og gir deg et unikt rom der naturen er i . Slik får du nytt rom i en fei med ferdigmalte veggplater! Glem gips- eller sponplater or å skape rette og slette vegger. Bruk heller smartpanel som finnes ferdigmalte i høstens trendfarger. Tilgjengelig i butikker.


Panelen monteres direkte på eksisterende vegg eller stenderverk.

Veggplater er en praktisk og effektiv måte å få nye vegger hjemme. Alle vegger med feste til spiker eller skruer er e. Smartpanel Paint er meget enkle å sette opp, . Nå blir det enklere sette farge på veggene ! Alle fargene finnes i profilene Perle, Skygge og V-fas. Vår ferdigmalte panel monteres direkte på eksisterende vegg eller stenderverk. Vi er litt uenige i hva vi vil ha på veggene , jeg ønsker å gå for recover (tapet), men min samboer ønsker slett smartpanel.


MDF plater ( Medium Density Fibreboard) er en videreutvikling av tradisjonelle trefiberplater.

Men nå når vi har begynt å montere opp disse ser vi at det . Holder du på å pusse opp hjemme og vil friske opp veggene ? Da kan veggpanel være en enkel løsning for å . Your browser does not currently recognize any of the video formats available. Click here to visit our frequently asked questions about HTMLvideo. En klassisk panel med færre bord enn vanlig, noe som gir veggen et roligere inntrykk.


Dempet Blå er forsiktig blå, den ser med første øyekast grå ut. RBI Interiør AS, Norges ledende leverandør av vegg - og takpaneler, stoler på. Platene kan monteres direkte på stendere. Den raskeste veien til ny panel på veggen.


Enten du allerede har vegger av betong, gips eller tømmer, kan du spare både tid og penger på å velge ferdigmalte veggplater. Her finner du alle våre monteringsanvisninger for veggprodukter. Monteringsanvisninger for vegg.


Ikke tenk på trenden når du skal velge . Vi har tapet, gips, maling og smartpanel til vegg. Vi fører Solpanel fra Lardella. Det er panel som er behandlet for å bevare sin lyse farge.

Fantastisk fin finish og enkel montering gjør at alle kan lykkes med å forvandle en gammel vegg. Ferdigmalt vegg - og takpanel gjør jobben rask og enkel. Man vatrer opp første plate for å få en rett vegg. Lei av å sparkle, pusse og grunne for at veggen skal bli rett og fin?


Dette er en ferdig behandlet sponplate til vegg. Flott beliggenhet fremst i hyttefeltet med gode sol- og utsiktsforhold. Kort vei til sjøen med båtliv, fiske- og bademuligheter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg