torsdag 24. juli 2014

Sukkerbete

Hører til amarantfamilien og inneholder opptil prosent sukker. En sukkerbete ser litt ut som en søtpotet, eller en stor nepe. Sukkerinnholdet ble oppdaget i . Den smaker søtt, ja, men også litt bittert. Dalby anslår at denne årgangen har et .

I dette vinduet skal du finne tabell ffor oppslagsordet sukkerbete. Den høstes derfor allerede første . Planta har heile, litt krusete . Mange dyrket sukkerbete i hagen og brukte dette som søtingsmiddel. Glosbe, online ordbok, gratis. Bla milions ord og uttrykk på alle språk.


For å redusere bruken av veisalt, har canadiske myndigheter tatt i bruk sukkerbete. En blanding av saften fra rotfrukten, kombinert med vanlig .

Dette gjør at sirup et godt egnet til bruk i kaker og desserter. Det er en typisk rotvekst. Han er ei kryssing mellom sukkerbete og fôrbete, og blir ofte kalla berre fôrbete eller bete. Beteknollen er halvlang og gul eller raudleg i skalet. GenØk-Senter for biosikkerhet.


Bredde, hakkeblad: 1cm. Demonstrasjon av sukkerbete opptakere 8. Eksemple fra hvete (Triticum aestivum L.) og sukkerbete (Beta vulgaris L.). I fjor skrev Teknisk Ukeblad at canadiske myndigheter hadde tatt i bruk sukkerbete for å få ned saltbruken på vinterveier. Check spelling and grammar. Den Norsk til Engelsk ordbok online.


Oversettelser Norsk-Engelsk. Norwegian-English translations. Norges Miljøvernforbund har gått imot omsetning av den genmodifiserte sukkerbete H7-1.


Den genmodifiserte sukkerbetaplanten H7-er . Finn alle synonymer til SUKKERBETE i kryssord.

Lynrask søkemotor som oppdateres hver dag. Her får du hjelp til å løse kryssordet. Offentlig høring av fornyelsessøknad EFSA-GMO-RX-0om markedsføring av den . Trenger du synonym til SUKKERBETE ? Synonymordboken har over millioner synonymer og er perfekt til å løse kryssord!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg