fredag 14. september 2018

Jotun fargekart rosa

Se JOTUNs guide til rosafargene. Rosa kan males i alle rom. Vi omfavner våre kjæreste små i de vakreste fargetoner. Blått, rosa eller kanskje gult?


Ta gjerne barnet med i planleggingsprosessen. Her kan du se LADYs farger og bli inspirert av vakre bilder og kombinasjoner.

En usedvanlig lekker ny rosatone ! Akkurat passe gylden og dempet i tonen til å fungere nydelig inn med gråtoner, grønntoner og duse rødtoner. Når denne settes sammen med rødlige farger vil det rosa trekkes noe mer frem. Kombinerer du den med en lys rosafarge , Blushing Peach, får du en litt . Ifølge en av landets store trendeksperter vil ulike rosatoner , og farger inspirert av storby, ørken . Nelia er en skikkelig rosajente , så vi kommer ikke utenom rosa på veggene, men.


Vi fant frem til en nydelig pudderrosa farge som da mest sannsynlig havner i det. Når vi skal ta fram farger til denne type utstilling, er det litt.

Deco Pink , Delightful Pink , Pale Green, Evergreen. Den føyer seg vakkert inn i hjemmene våre og gir en naturlig farge , sier kreativ leder i Fargerike, Tale Henningsen, . Urban Living som består av en rekke delikate farger som blant annet nyanser av grønn, rosa og grå lar seg inspirere av storbyens pulserende . Opplev våre fargekart med fargepakker til rommet slik at du kan velge DEN fargen du liker best som hovedfarge. Samtidig gir vi deg forslag til DE ANDRE . Rolig-modig-inspirerende-nydelig . Liker du spennende fargekombinasjoner, vil rosa og gult kanskje være noe for deg! GRÅ: En farge som har blitt supertrendy det siste året er grått.


Du kan leve like godt i åresvis med blå, brune, grønne, rosa eller lilla vegger, det handler om å velge den nyansen som passer. Men rosa er en tricky farge , og det er ikke lett å finne en nyanse som . Bare tenk hvor koselig det kan bli med et himmelblått tak på barnerommet, eller en farge med et skjær av rosa , grått eller grønt i stua? I år er det rosa og gult, og det er også farger jeg har brukt mye, sier hun. Hvis årets farge fra Nordsjö skal beskrives med ett enkelt or må det bli brukbar.


Selve fargen er litt grå-beige-lilla- rosa , og Nordsjö har døpt . Og nå kommer den fargede marmoren i blant annet rødt og rosa , sier Helle Tjaberg. Ellaskrev: Deco pink og Warm blush er to veldig fine farger sammen eller hver for seg.

Jotun , en frisk og vakker rosatone.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg