fredag 7. september 2018

Solbærsaft uten sukker

Sjølv om saft inneheld sukker er det eit sunnare alternativ enn mange andre. Frisk nylaget saft uten sukker eller tilsetningsstoffer – herlig! En fin måte å bruke opp ukens rester av frukt, bær og grønnsaker på.


Det er ikke minst billig og i . De sukkerfrie saftene har i tillegg kunstig søtning i stedet for sukker.

Her er en enkel oppskrift på saft uten saftkoker:. Noe søtt og leskende kan være utrolig godt i varmen. Dessverre er de aller fleste saft -typene på markedet enten fulle av sukker eller kunstig . Den varianten eg har laga krev ikkje utstyr som saftkokar og anna avansert utstyr.


Du treng bær, sukker , vatn og . Men prøver å redusere sukkerforbruket og lurer på om det går an å lage bare ren saft , uten sukker , og så evt søte med noen dråper natrena e. Slik lager du hjemmelaget saft : Saftkoking over damp, vanlig koking og råsaft.

Hjemmelaget saft er billig og godt, og du bestemmer selv hvor mye sukker du vil tilsette. Soyadrikk- uten -emballasje . Gunn Helene Arsky teste næringsinnholdet i saft. Se hvilken saft ernæringsfysiologen anbefaler.


Tar du bryet med å lage din egen saft av sesongens bær, får du en saft som er fri. Varene får du utlevert, ferdig. D Har laget så mye saft og har lyst til å lage noe av den med enten fruktose eller annet kunstig søtningsmiddel. Det kommer litt an på hvem som skal innta drikken og når, om man skal velge klassisk saft eller saft uten tilsatt sukker. Uten tilsatt sukker og dermed eit sunt alternativ er det også, så her er det.


Helt uten tilsetninger, kun tilsatt økologisk sukker. Slik koker du saft av bær enten fra hagen eller de du finner ute i skogen. Gi den et oppkok og tilsett sukker , kok opp igjen og skum godt av. Er solbær noe du stort sett forbinder med en flaske saft din bestemor hadde i skapet?


Men helst uten alt for mye sukker , råder han. Jeg har valgt å lage saft helt uten tilsatt sukker , men dette fører til en del kortere holdbarhet.

Saft hører liksom barndommen til - tørsteslukkeren som samtidig var så søt og god. Ha saften over på varme flasker og kork dem. FUN Light er en leskedrikk helt uten sukker , som tilfører smak og glede til enhver anledning. Også til saft kan vi godt blande skogsbær med hagebær, f. Bærene må være skikkelig modne og av. Endelig en enkel og grei saftoppskrift uten saftkoker.


Kok opp og la saften koke i ca. Fyll varm saft over på varme, rene flasker. Ren saft uten sukkertilsetning kalles . Med næringsinnhol forslag til oppskrifter og informasjon.


Prøv også Nora husholdningssaft uten sukker. Solbærsaft , 500g sukker pr.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg