tirsdag 4. september 2018

Duftposer til skuffer

Velduftende duft poser som gir en frisk duft i både skuffer og skap, eller i kofferten på reisen. Legges blant klær og lintøy i skapet eller i bilen som luftfrisker. Duftposer Lavendel, stk.


Spar plass i skuffer og skap! Disse kan man henge i skap og legge i skuffer for å impregnere klærne dine med en deilig duft, men også for å unngå at for eksempel insekter .

Selvsagt kan jeg forsøke å sy duftposer og legge f. Hvordan få god lukt i klesskapet? Lukter skap av klærne mine. Flere resultater fra forum.


Læg en duftpose under hovedpuden for at fremme en god nattesøvn, brug dem i skabe og skuffer – både for at give velduft, men også for f. Duftbrev fra Le Blanc med Mimose. Størst sortiment innen mannlig livsstil. Alt du behøver innen barbering, skjegg, bart og hudpleie.

Vores sensuelle, blomsterduftende pose fylder skabe og skuffer med jasmin, rose og ylang-ylang i skøn forening med sandeltræ, kanel, nellike, patchouli og . Benyttes i skaper, skuffer , hyller, med mer. Dette er håndlagde små søte duftposer laget av teposer og fylt med. Jeg har slike liggende i skuffer og andre plasser, sprer en behagelig svak . Vintage er tren også i garderoben: Stryk og brett, heng pent opp, og legg inn urter og duftende treslag mellom plaggene. Bufret Scent - Black lavender duftpose av silke.


Deilig duftpose du kan plassere forskjellige steder i hjemmet, bilen, på hytta eller andre steder du vil spre god lukt. Perfekt å henge i klesskapet og skuffer. Vakre duftkonvolutter som gir en fantastisk aroma. De er ideelle til rommet, skuffer , skap, støvsuger og i bilen. Konvolutten inneholder naturlige korn som er tilsatt . Heklet pose, fyllt med deilig lavendel.


Gir nydelig duft i skuffer og skap. For tekstiler: Bruk duftspray eller duftposer i skuffer og skap. Florale dufter skaper en romantisk og koselig følelse, mens urter virker mer . Lekre broderte duftposer , såpe esker med deiligduftende.


Fyld dit klædeskab med Karmamejus 1 naturlige garderobe duftpose.

Denne klassiske og karakterfulde duft trænger ind i skabe og skuffer – samt meget . Det var ikke godt tøj, men det var rent, helt uden blod og duftede af blomster ligesom alt andeti skuffer og skabe. Hansens kone havde smidt adskillige duftposer. Med to uttrekkbare skuffer. Av malt svart tre med overdel av beiset tre.


Tørkes av med lett fuktet klut. Nydelig dekorert med Madonna motiv og metallblomst, håndlaget. HOT Wardrobe fragrance fra Karmameju er duftposen fylt med rene eteriske oljer, som kan brukes i skap, skuffer , i bilen eller andre steder hvor det trengs til en . Disse duftposer er fantastiske at have liggende i skuffer og skabe, for at sprede en skøn duft af lavendel.


Fyld rummet med en dejlig sensuel.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg