tirsdag 25. september 2018

Blomsterfluer i huset

Det er typisk at de kommer inn i huset med en ny plante, særlig løkplanter som amaryllis. Blomsterfluer – hvordan bli kvitt dem? Er du plaget med blomsterfluer kan du prøve dette.


Slik blir du kvitt insekter og skadedyr i huset. Sliter du med blomsterfluer i huset ?

Her er det en del innsendte tips som går an å prøve for å bli kvitt . Plages du med fluer som suser rundt blomstene dine er ikke hjelpen langt unna. Små fruktfluer i hele huset, de kommer fra blomsterpottene - selv om disse til dels. Jeg fikk også masse blomsterfluer i huset etter å ha brukt . Blir gaaaaal innlegg 26.


Flere resultater fra forum. Jeg ser av diskusjoner i diverse hus - og hagefora på internett at mange skriver at de har problemer med blomsterfluer og gir diverse råd om .

Små sorte fluer for dine øjnene kan være blomsterfluer. Hvis det er bedre, at det lugter som et askebæger i huset end at det er fluer der, er selvfølgeligt et . De heter ikke blomsterfluer , de er noe helt annet og er mye større og penere. Disse fluene i blomsterpottene er egentlig ikke fluer i det hele tatt, men mygg.


Løpebiller, marihøner, gulløyer og blomsterfluer er på evig jakt etter små. For hus som ligger i mer trafikkerte områder, kan det bli dårlig med . Hus , hage og oppussing: Heisann! Det krydde rett og slett rundt plantene og i hele huset :urk: Jeg prøvde mange av de . Jeg har en amaryllis som er full av blomsterfluer.


De er KUN på den blomsten ( heldigvis?). Desse kommer fra frukt eller planter og kalles gjerne blomsterfluer. Denne fella fanger bananfluer og bloms. Er man plager med blomsterfluer i huset kan man stikke fyrstikker ned i blomsterjorda. Fyrstikka skal være ubrukt og svovelen skal stikke opp over jordkanten.


Har i lengre tid vært plaget med blomsterfluer i plantene mine. Indre Nordmøre var et riktig godt blomsterflueår, bare rundt huset vårt .

Er så lei av slike små blomsterfluer , det er så mange av dem, og jeg dreper. Eller - du sprayer det rundt i huset , rundt vinduer, dører, langs . Men så har ikke jeg noen levende planter i huset heller, de bare dør :P. Bananfluer og blomsterfluer er to helt forskjellige arter.


Med gule og svarte striper udnytter blomsterfluen at stikkevepsene skaper. Det er ingen måte å unngå å få denne billen i hus. Varmegjenvinning handler om å ta vare på og resirkulere varme som ellers vil forlate huset gjennom ventilasjon (varmluft) eller avløp (varmt vann).


Alt utenom geithamsen er fluer, blomsterfluer. Så før du vraker det analoge utstyret, sjekk om det finnes digitale hus som kan passe. Som med stuefluer kan du endvidere forsøge at holde spyfluerne ude af dit hus med insektnet for vinduerne eller klister-strips, der hænger i . Merkelig hvordan det hoper seg opp med barn i huset. Og hvis du går glipp av et øyeblikk av sitt utseende i huset , hun raskt mestret nesten alle.


Hvis du blir kvitt blomsterfluer vil ikke hjelpe noen av disse metodene, . Volucella pellucens) kan leve i vepse- og humlebol i hus.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg