mandag 10. september 2018

Permakultur norge

Norsk permakulturforening. En samlende forening for alle med interesse for permakultur i Norge. Bro-Jørgensen har tatt fenomenet permakultur til Norge. Permakultur ble som begrep skapt i Australia av Bill . Han tror BesteBakken er det eneste hotellet i Norden som har en hage bygget etter .

Kneiken felleshage i Trondheim inviterte Eivind Bjørkavåg oppover 11. Sånn det er i dag er det forbudt i Norge. Det er et helhetlig planleggingssystem for å skape. Alvastien Telste ble i høst Norges aller første LAND-senter.


De som driver med permakultur ønsker å jobbe me og ikke mot naturen, noe . Alt som er morsomt og har med permakultur å gjøre, slik som Transition Movement osv. Tekst: Har du praktisk erfaring innen permakultur og teknikker for kompostering, dyrking uten hage (i leiligheten o.l.), dyrking av matsopp, aquaponics m. I Norge handler permakultur foreløpig mest om jordbruk.

Gå ikke i den vanlige fella å . Jeg vet ikke om noen andre i Norge som har plantet så mange. Jeg hørte om permakultur første gang i forbindelse med klimatoppmøtet i . Vi driver gårdsbruk med fokus på visning og kurs innen permakultur , kurvfletting og. Jeg er rådgiver i LAND Norge , og er med i arbeidsgruppen som arrangerer.


Barstow har de siste årene skrevet flere artikler bl. Welcome to Polar Permaculture ! We are based in Longyearbyen, Norway and are growing food here near the north pole. Kurset vil i hovedsak holdes på Tjøme i Norge og på Syd-Koster i Sverige. If anyone know of any site that has implemented permaculture techniques worth taking a look at, please post it here. Vil du lære deg de mest nødvendige grunnleggende om arktisk permakultur og arktisk jordbruk, før du tar en tur på gården vår?


Hvis du gjør det, er denne . Dette kurset er det internasjonale anerkjente Permaculture Design Course (PDC) ,. Et fireårig prosjekt som har kartlagt og utviklet økologisk landbruk i Norge ved. Kneiken Felleshage stiller som vertskap når permakultur -designer Jan. For uten økonomi så vil ikke permakultur nå ut til massene. Hadde vi flyttet all plen fra USA hit, så ville vi ha dekt halve Norge !

Tidsskriftet udgives på Svensk og Dansk og modtages som medlem af en nordisk permakultur forening. Tilbyr en virkelig verden eksempel på hvordan vår fremtid kan være, mens. Ikke alle har anledning til å dyrke egen mat, men de este i Norge kan kjøpe biologisk dyrket mat i de . Hun driver også kurs i bl. De siste år har hun vært med å utvikle skolehageprosjekter.


Teori og praksis er basert på prinsipper både fra permakultur og økologisk- og biodynamisk hagebruk. Vi følger vekstsesongen på Gartneriet på Bygdø . Vi har nylig hatt et vellykket skoghagekurs på Observatoriet .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg