fredag 14. september 2018

Opiumsvalmue lovlig

I Norge er lovlig å dyrke til prydformål, men bruk til selvmedisinering vil være straffbart og . Dere vet, sånne som man lager opium og heroin av;) Er de plantene forbud i Norge på samme måte som peyote og cannbis, eller er det en akseptert . Heroin er nemlig svært likt flere andre kjente legemidler som lages via opiater, som stammer fra opiumsvalmuen. Grunnstrukturen på morfin . Opiums valmue frø er fullstendig lovlig å selge akkurat som de LSA inneholdene. Flere resultater fra freak.

SYNONYMER NAVN PÅ ANDRE SPRÅK. Papaver Somniferum ( opium ) frø innlegg 31. Har forstått at denne nå er lovlig i Norge? Hvis du sår opiumsvalmue nå vil frøene spire med det samme, så du får håpe på en lang og fin . Det er jo ikke tvil om at umodne frøkapsler av opiumsvalmue innehoder opium ,. Opium , som også kommer fra en plante ( opiumsvalmuen ) er også naturlig,.


Husker vi hadde opiumsvalmuer i hagen, ganske mange, de bare vokste naturlig Husker jeg spurte noen om det var lovlig hvis man kunne lage . Mulig å lage lovlig heroin.

OPIUMSVALMUE : Denne planten er basis for både heroin og morfin. Han sier at opiumsvalmuen dyrkes lovlig flere steder for salg. Det krigsherjede landet produserer nå prosent av all opium i verden. Opium eller bolpapaver er en årlig plante som tilhører valmue.


Jeg ved at deres frø er lovlige (blå birkes) men hvad med selve planten? Ingen andre land produserer like mye lovlig opium som delstaten Tasmania i Australia. De står for rundt prosent av verdens lovlige.


Norge advarer ikke spesielt mot dette, selv om. Staten fikk medhold: Inhalatorbytte i apotek er lovlig. Det er lovlig å dyrke så lenge du ikke bruker det som rusmiddel. OBS: At man har høstet inn tørre frøkapsler eller snittet de friske for å trekke ut opium regnes . Ganske paradoksalt at det er fullt lovlig å dyrke opium så lenge man ikke snitter kapslene mens cannabisplanten er totalforbudt.


Og inden nogen får nogen gode ideer, minder jeg lige om at opium og dets derivater er både afhængighedsskabende og potentielt . Grekerne gav stoffet sitt navn, opium , som betyr plantesaft. Du har ikke tillatelse til å redigere denne siden av følgende grunner: Handlingen du prøvde å utføre kan kun utføres av brukere i gruppa Brukere. Ved Beholdninger forstås al opium , der forefindes i lovlig besiddelse i en stat, bortset fra (1) opium , som apotekere og institutioner eller dertil autoriserede . Ifølge Arild Knutsen i Foreningen.


Fra opium til ecstasy og metadon: En reise gjennom de berusende stoffenes steinete.

Sultan Suleiman kjempet for lovlige kaffebønner. Råopium Lovlig røyking av opium i Chinatown i Calcutta i India . Bladene er fjærflikete med smale, tannete avsnitt. Både stengel og blader er strihårete.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg