tirsdag 25. september 2018

Planlegge hage tips

Derfor bør du begynne å planlegge hagen så snart tomta er kjøpt. Vil du har flere tips og triks for hjem og hage ? En vakker hage er selve smykket rundt huset. Når tomten blir grønn og frodig gjør det ikke bare noe helt spesielt med miljøet, det skaper også . Trær og busker gir hagen en karakter og struktur som med litt stell kan gi deg glede.

I denne bloggposten deler jeg noen gode tips og strategier som vil. Bruk lista som sjekkliste når du planlegger. TIPS : Det finnes flere nettverktøy for deg som ønsker å designe din egen.


PLANLEGGE UTEPLASS: Det er mange spørsmål du må stille deg selv. Dersom du har anledning, er et fint tips å lage deg en plass der dere . Alt du må vite før du lager hage. God planlegging og nok forarbeid er nøkkelen til drømmehagen. Gartnerens beste hagetips : Overtar du en .

Det er like viktig å planlegge oppussing i hagen , som når du skal pusse. Følg utviklingen i en flott gårdshage på Hedemarken, og få tips til . Gode bed løfter hele hagen , og hver enkelt blomst. Så planlegg gjerne inn noen sommerblomster!


Planlegge hvilken planter jeg bruker:. Her deler jeg, Anne Holter-Hovin hagetips , inspirasjon og ikke minst hageglede. Ny blogg for alle hageglade! Nytte, inspirasjon, trender og smarte tips.


Alt om planter, blomster, kjøkkenhage og utemøbler. Skal man etablere en ny hage er det viktig å bruke tid på planlegging. Vårt tips når det gjelder valg av stein er å velge noe som holder seg i fremtiden, men . Du har en helt ny hage foran deg, og det klør i fingrene etter å sette i gang. Du drømmer kanskje om kaskader av roser, og gamle stauder, eller . Utallige er de som har fått hjelp av henne til å planlegge hager , terrasser og blomsterbed mens de har besøkt messen. Ved god planlegging kan man få til spennende hager.


Vi har til sammen mer en års erfaring i planlegging , utføring og vedlikehold av små og store prosjekter. Valg av planter er en viktig del av forberedelsene, men langt fra alt.

Eller trenger du noen tips for å få den gamle hagen til å fungere som du vil? Slik kan du også tenke når du skal planlegge hagen din. En god hage skal være lett å bruke og utformet slik at den passer din. Tips om plantevalg, ulike typer hagerom, blomsterbed og jord.


For å nyte godt av en nyttig og fruktbar kjøkkenhage er det lurt å planlegge litt. Det første en bør tenke på er plassering.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg