fredag 18. september 2015

Dverg kochin til salgs

Vi har nå dverg kochin til salgs fra Finn. Meget fine fugler med godt gemytt. Ta kontakt angående ønsket farge og antall. Dverg kochin kyllinger i div alder selges for 7- pr stk frem til de kan kjønnsbestemmes.


Hei, jeg har kyllinger av hvit dverg silke til salgs.

Hoderegel er at dette er en gruppe for kjøp og salg av rugeegg. To vakre kyllinger av rasen dverg kochin gis bort! En høne ( foreløpig sort ) og en hane ( hvit, grålig ). Ifølge vår bedømmelse er det en hane og . Dverg kocin kyllinger, farge: gule, mix farget, sort gullhalset.


Unghaner av Dverg kochin m og. Noen som har verpeklare Lohman til salgs ?

Har også rugegg av dvergsilke, disse er mixfarve da flokken nå er samlet. Er det noen som har australorps til salgs. Familie ønsker å kjøpe kyllinger, feks dvergkochin , kobber maran, dvergwyandotter.


Dvergkochin er en hønserase (urdverg) fra Kina. Kochin i RENE farger her på Sørlandet ? Den bodde i hønsehuset sammen med to . Her kan dere avertere høns, kyllinger, svømmefugl, egg, m. Vi ønsker å kjøpe noen silkehøns-kyllinger, store eller dverg. Du finner produkter i en rekke ulike kategorier som klær, vesker, smykker, gaver, møbler, interiør og mye mye mer – norske råvarer er i . Rugeegg ønskes kjøpt av høns (ikke dverg).


Har dere noen til salgs nå. Chabos er en japansk ur-dverg og som vil si at den finnes bare som dverg rase. Dverg - kochin er også en ur-dverg og den har vi i gult og i hvitt, men de finnes i flere fargevarianter. At det er en urdverg betyr at den ikke finnes som stor rase.


Dette er en urdverg med Kina som sitt opprinnelsesland. Unge Høner Og Haner, and find sites about.

Fotringen er et edelt merke på at kyllingen ved salg kommer fra en seriøs. Ved Dvergmaran dipenseres inntil videre til mm ved 0. Unsubscribe from Vibecke Jarlum. Dverg: Dverg cochin , Chabo, Dverg engelsk kamphøns og Dverg.


Det står et hus til salgs litt utenfor Sfj. Jeg har to gylne dvergkochin og ei paduanerhøne. Høner til salgs trøndelag presa canário hvalpe til salg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg