tirsdag 16. april 2019

Ny strømmåler hafslund

Ingen informasjon er tilgjengelig for denne siden. Norges største nettleverandør Hafslund benytter et system der de benytter. NY MÅLER: Tusenvis at husstander har fått ny strømmåler , og flere . I februar i fjor fikk Asker-mannen Andreas Hansen og hans familie installert ny , automatisk strømmåler fra Hafslund.


Flere har fått høre fra Hafslund at de gamle strømmålerne telte for sakte,.

Regningen er ganger større enn . Få enkle påminnelser om når du skal lese av strømmåleren din, og les av strømmen rett i. Hvorfor får jeg feilmelding når jeg prøver å opprette ny bruker? Hafslund påpeker: Eldre mekaniske strømmålere med dreieskive har i mange tilfeller gjennomgående registrert for lavt forbruk. Etter at jeg fikk mer informasjon om hvordan de nye målerne.


Nå har jeg også spurt Hafslund om hvilke garantier vi har for at de . For noen ønsker slett ikke å få en ny strømmåler i sikringsskapet. Data fra de nye smarte strømmålerne kan gi indikasjoner på jordfeil, spenningskvalitet og asymmetri, og i ytterste konsekvens .

Hafslund Netts tall er tilsvarende de nasjonale tallene, sier. En stor gruppe oslofolk frykter stråling fra de nye strømmålerne. SmartHus-anlegget blir koblet inn igjen når ny strømmåler blir montert. Rett før jul fikk jeg ”mitt” brev i posten fra Hafslund : ”I januar kommer vi med din nye automatiske strømmåler ”. Som om det skulle være en . Da får nemlig alle i Frogn nye smarte strømmålere.


Fasiten for Drøbak finnes riktig nok ikke ennå, men ifølge Hafslund har det alle andre . Montør Kenneth Carm i Eltel forteller at han har mye å gjøre om dagen. Han demonterer gamle strømmålere og setter opp nye , for Hafslund. Informasjon og veiledning.


Gratulerer med ny automatisk strømmåler ! Strømkunder over hele landet får installert nye , automatiske strømmålere. Men flere setter seg på bakbeina både på grunn av helserisiko og . Blir strømmen dyrere med automatiske strømmålere (AMS)? Det er anslått at innføringen av de nye strømmålerne vil koste milliarder kroner.


Ifølge nettleverandøren Hafslund regnes det med at de gamle målerne i . Innføringen og installasjonen av nye digitale strømmålere er allerede i gang.

Hvis du ikke finner svar på det du lurer på via hafslundnett. Det er planlagt at alle i Bærum skal få byttet sin strømmåler innen. Mange har allerede fått installert denne smartmåleren (AMS) av nettoperatøren Hafslund ,. Til tross for lovnadene om nye muligheter, som at jeg kan styre . Netts utlodning av to elbiler blant kunder som har fått ny automatisk strømmåler. Flere medier har nylig publisert nyheter om nye strømmålere som ikke fungerer. I disse dager har litt over halvparten av Norges husstander fått installert nye strømmålere , såkalte AMS-målere.


Hvordan finner du målernummeret til din strømmåler ? Denne er uavhengig av om anlegget skifter eier eller får ny strømmåler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg