torsdag 11. april 2019

Stihl kantklipper batteri

En svært komfortabel batteridreven trimmer med batterieffekt for mobilt, lydsvakt og kraftig arbeid. Det sørger det direktedrevne trådhodet og den store . Batteritrimmer med veldig bra klippeffekt for gresstrimning og pussearbeider. Klippediameter på 2mm, mykt grep, justerbart teleskophåndtak og skaft.


Lett batteridrevet gresstrimmer med sterk skjæreeffekt. Diameter skjærekrets på 2mm, mykt grep, justerbar skaftlengde ved å trykke på en knapp og justering .

Letthåndterlig og stillegående batteritrimmer. Perfekt til klipping og trimming. For deg som tenker litt ekstra på naboer og miljøet. Effektsterk, batteridreven trimmer for trimming i seigt gress. Arbeidsbredde på hele 3mm med trimmerhode og ECOSPEED gasshåndtak som både sparer . STIHL - VIKING Informasjon om firmaet Andreas STIHL AS og det mangfoldige produktsortimentet av motormaskiner: Motorsager, kjedesager, trimmere, . GRESSTRIMMER FSA STIHL.


STIHL legger stor vekt på våre brukeres komfort og våre profesjonelle.

Sammenlign priser på STIHL FSA Gresstrimmer. Strømdrevet ( batteri ) Gresstrimmer kg Ekstra håndtak, Trådmatet. Batteridrevne kantklippere er uunværlig i hagen.


Det lette, enhåndsbetjente og batteridrevne redskapet leveres da også med to vidt . Lett og kompakt batteritrimmer for enkel trimming og finpuss i sin egen hage eller landsted. De kan ha ulikt trimmeverktøy eller ulike strømkilder ( batteri eller ledning). Du får slike med ren batteridrift også, men det krever et svært batteri for å forsyne. Let håndterlig og effektiv batteri.


Stihl FSA 6 uden batteri og lader. Ekstra sterk gresstrimmer for arbeid på flater med seigt gress. Lettstartet med 4- MIX motor og en forenklet startprosess. Komplett utstyrt med tohåndsstyre, . FSA med integrert batteri. Som en utvalgt STIHL og VIKING faghandler, kan vi tilby våre kunder en personlig service ,. Helt siden STIHL ble grunnlagt for mer enn år siden, har varemerket stått for . Svært godt egnet til vedskjæring og.


Jeg kjøpte en i går og har alt testet ut fulle batterier.

Gardena Accu ClassicCut-sett gressaks. STIHL FSA 1er en kraftig, men enkel batteridrevet trimmer for flatearbeider i seigt gress. STIHL – Oplysninger om virksomheden STIHL og det alsidige produktsortiment inden for motorsave og motorredskaber: Motorsave, kædesave, kratryddere, . Bosch AdvancedGrassCut Li (Uten batteri ). Test av batteridrevne kantklippere : Testvinneren tåler juling og kommer til overalt. Vi har testet sju kantklippere.


Både bensindrevne og effektive batteridrevne med lang batteritid er . Kantkippere og hageredskap.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg