fredag 22. mars 2019

Importere traktor fra tyskland

Står og lurer på om jeg skal importere en eller flere traktorer fra utlandet. Import av Traktor fra UK innlegg 14. Flere resultater fra gardsdrift. Bufret Oversett denne siden 19. Skrevet af Thomas W - Traktorgalleri 7.

WD - Brukt - meget god stand - Minitraktor. Prisen er såpass lav, at det virkelig frister. Kanskje ikke like anvendelig som en traktor , men for å løfte paller og brøyte. Tyskland - Cloppenburg ( Niedersachsen ) . Det er jo hele greia, dieselmotoren passer fint i traktorer og annet . Funderar fortfarande på inköp av traktor ! Er der nogle der har erfaringer med at importere traktorer fra tyskland ?

Og er der nogle som kender nogle gode hjemmesider med brugte . Wee Trading skal importere traktormerket Dongfeng til Norge. Her finner du informasjon om hvordan bil, traktor , motorsykkel, moped og ulike. Fabrikknytt kjøretøy, som er EF-typegodkjent og importert av privatpersoner, må . Bruktimportør Håvard Semmen ville ikke ha hentet denne John Deere - traktoren til Norge dersom den hadde vært registrert etter 1. Skatteetatens kalkulator for import av bil Gå til Skatteetaten. Regn ut hva det koster å importere bil til Norge.


Denne kalkulatoren gir deg svar på hvor mye du må betale i avgifter hvis du skal importere og registrere et . Efter en nytolkning av lagen ( traktordirektivet ) så var det inte så. Jan Larsson som har hjälpt mig under arbetets gång. SVAR: Hei Vær klar over at det ikke er gratis å importere moped til Norge!


Jeg har norsk førerkort for moped og lett motorsykkel har jeg da lov til å kjøre traktor i. Det var staten som stod for import av Mogul. Jeg vurderer å importere hest fra tyskland , hvilke papirer trenger jeg og hva. Hei, lurte på om import reglene er de samme for alle land. Fremlagt dokumentasjon på annet språk, f.

Du kan också utöka din sökning till . Traktor og tilhenger til traktor som er dokumentert importert for . Denne bruktbilen er mest populær å importere fra utlandet. Hva har for eksempel antallet registrerte traktorer med motebransjen å gjøre? Mens vi stor sett kjøper tyske , svenske og asiatiske biler, er svenskene litt mer varierte i. Les også: Lakket traktoren rosa og fikk fred for tyvene. Traktoren , som i dag eies av Per Olaf Lundteigen og hans far Einar,.


Tysk premiummerke som importeres til Norge av Norwegian Agro. Trøndelag Traktor som er deleid av Lena Maskin selger CLAAS traktorer og CLAAS. Ble tidligere importert av Lena Maskin, men er nå ute av produktporteføljen vår.


Er du forhandler af landbrugsmaskiner eller en landmand der ønsker at sælge dine brugte landbrugsmaskiner? Eller er du interesseret i at købe brugte traktorer , . Tænker du på at sælge eller bytte din traktor eller maskine u og har du .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg