torsdag 14. mars 2019

Sølje til bunad

Stort utvalg i søljer til din bunad. Vi har bunadsølv til både damebuna herrebunad og til barn. Beste kvalitet med livstidsgaranti og dagers retur.


Ei ekstravagant sølje i oksidert sølv som definitivt vil setja preg på bunaden. Den er utsmykka med blenkjande trådkantlauv (skåler) og heng.

Bunadsølv til de fleste drakter – kjøp bunadsølv til bunaden fra ditt distrikt i alle våre butikker. FINN DIN LOKALE BUNAD HER:. Bufret Sølje med valgfri stener til Dame eller stor pike.


Hårpynt til bunad i oksidert sølv. Norske Bunader syr mer enn 1typer bunader og folkedrakter fra hele Norge. Alle som har en bunad bærer den med den største stolthet, og det er et privileguim å videreføre tradisjonene med norsk håndverk og kulturarv.


Barnesølje som passer til de fleste bunader.

Søljen er i oksydert sølv, med filegransbunn og glatte løv. En nydelig barnesølje, som egner seg godt som gave. Sølje eller sylgja er en spenne med et rundt hull i midten med en enkel torn som er.


Kjøp bunadsølv i nettbutikken til bunadrosen. Bunadrosen - nettbutikk selger bunadsølv og bunadtilbehør, produsert i Norge. Oksidert sølv (925) med Askerkallene på.


Sølvet til Aust-Agder bunaden har lange og sterke tradisjoner, og vi er opptatt av å tilby sølv fra leverandører som vet å ta vare på disse tradisjonene. Her har vi et stort utvalg . På denne nettsiden har vi kategorisert søljer og tilbehør etter bunad for at du skal være trygg på at du velger kun blant det som hører hjemme . Alt er med på å gjøre din bunad unik. Halsknapp og søljer har gjerne store heng i nett filigransarbeid. Det brukes en halsknapp øverst og gjerne en større sølje under på skjorta. Gull, sølv, diamanter, bunadssølv og klokker.


Høy kvalitet til fornuftige priser gjennom år i gullsmedbransjen. Søljer til barnas bunad og festdrakt Tradisjonsrike norske bunader er populært som aldri før.

Mange barn får tidlig sin egen bunad eller festdrakt inspirert av . Skal du bruke bunad på 17. Les ekspertenes beste tips til hvordan du kan pusse sølv, sko og søljer. Vi anbefaler at du sikrer deg med bestilling i god ti da du har bestemt deg for hva du ønsker til din bunad. Mange lurer på hvordan man pusser sølv til bunad.


Oppbevarer du søljene i tettpakket plast, unngår du at sølvet oksiderer (blir sort). Sylvsmidja Sylvvareverkstad AS, er av de mest . Les også: Før gikk vi nakne under bunaden. Han råder deg derfor til å sjekke hvor lyse eller mørke søljene dine egentlig skal være - før du går . Når du går med bunad , som i likhet med flagget er en del av nasjonalsymbolet. Søljer skal stort sett sitte på skjorta, ikke på selve bunaden. Mange brukar Bøheringsringen som hovedsølje til beltestakken, men ein kan også bruke den i midten på Øst-Telemark bunaden.


Bolesølje- bunad -Telemark . En bunad finnes i mange varianter - det samme gjør bunadsølvet som hører til. Det å lage søljer og bunadstilbehør er et håndverk hvor det er knyttet strenge .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg