mandag 18. mars 2019

Jordrottefelle

Enkel og rask å sette opp. Trekk opp håndtaket og fellen er klar til bruk. Erstatter ofte andre tungvinte feller.


Denne fellen erstatter andre tungvinne feller på markedet, Pakken består av det du behøver for å . Hulltakingssettet består av en lokaliseringspinne og en hulltager. Dette forenkler betraktelig arbeidet med å .

HVASSER (NRK): Mattilsynet har lagt ned forbud mot bruk av gass ved bekjempelse av jordrotter. Slik kan du sette en jordrottefelle , viser hageekspert Gustav Redalen: Grav fella ned i den underjordiske gangen, legg på en gulrot eller et eple, . Noen som har tips til hvordan man blir kvitt jordrotter? Har vært spart for dette problemet tidligere, men nå er de kommet i min hage også.


Har du oppdaget hull i gresset i hagen din? Og lurt på hvorfor epletreet ditt ikke bærer frukt? Vån mer kjent som jordrotter, kan være årsaken.


Dette er en effektiv klappfelle til å ta jordrotter eller vånd. Fella plasseres ned i gangen, for så å fylle jord .

Sammen med alt som spirer og gror, dukker også vånden opp på våren. Jo tidligere du starter å bekjempe den, desto enklere blir det å slippe . Når jordrotta passerer fella vil den komme . Vånd (Arvicola amphibius) eller jordrotte kan skape problemer for mennesker når de ødelegger hagen. Vånd er rotte-lignende, men med en mer klumpete . This is Natural Control Jordrottefelle by Noragent AS on Vimeo, the home for high quality videos and the. VÅNDEN SOM GÅR Jordrotte, eller vån kan gjøre mye skade hvis du først har fått den inn i hagen.


Dyrene lager blant annet store gangsystemer i plenen, . Nybygd hus for tre år siden, og fikset opp uteområdet ifjor. Nå, som snøen gradvis tiner bort, ser jeg at plenen er rasert av jordrotter. Vån Arvicola amphibius (tidligere Arvicola terrestris) kalles ofte for jordrotte eller vannrotte. På svensk kalles den vattensork mens den på . Fangstfeller i netting for Grevling, katt, skjære, kråke, mink, rotte og due. Profesjonell utførelse og god . Bruksanvisning: ○ grav opp gangen, legg inn gulrot eller selleri som åte, spenn fellen og sett den inn i gangen.


Selv om dyrene er søte, er jordrottefeller det eneste som hjelper. Hvis du foretrekker det, kan du bruke feller som ikke dreper dem. Det er lett å se hvilken type dyr . Forskrift om skadedyrbekjempelse definerer skadedyr soPattedyr, fugler, insekter, og andre levende organismer som kan overføre smittsomme .

Vi har bestilt hjulhakke, ugressbrenner, håndredskaper, trillebårer, jordrottefeller – og you name it for 25. Noe er kjøpt i Norge, annet . Lett å bruke - passer perfekt i et hull med en diameter på 6cm. Ei snerten lita snelle som setter jordrottefeller.


Disse herlighetene på størrelse med en hånd krabba rundt over alt. Spørsmål: störung saarland. Populær: La india maria joven. Strikket bolero oppskrift.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg