tirsdag 16. juli 2019

Hager inspirasjon

De nordiske hagene er de vakreste i verden. I Norge, Danmark og Sverige finnes flere hundre tusen ivrige hageeiere. Hage inspirasjon Når du flytter inn i en nybygd villa, eller et eldre hus uten ferdig hage, er det som å starte med et blankt lerret. Her er tips til tre ulike hagesti.


Ingenting er bedre enn å bruke sommeren til å fikse opp i hagen. Vi viser deg små og store prosjekter som vil forandre .

Urban hage med spiseplass. Ulike soner er mulig å få til selv i små hager. Dette feriehuset har et fantastisk inspirerende utekjøkken. Ny blogg for alle hageglade! Nytte, inspirasjon , trender og smarte tips.


Alt om planter, blomster, kjøkkenhage og utemøbler. Da er det godt å vite at det finnes profesjonelle aktører som kan komme å hjelpe til med å finne gode løsninger som er skreddersydd til din hage opg dine behov. Små hager kan være de fineste juvelene! Denne juvelen er på kun 40m og propp full av hageglede og inspirasjon :) For en par uker siden .

Tidligere i vår var jeg i Nederlan og et av høydepunktene var hagene i Appeltern. Claus Dalby er en god bloggvenn av meg, og han er etter min mening Nordens beste på hager. Han har en helt fantastisk flott hage , og her er . Jeg har så utrolig sansen for Claus Dalbys hage , derfor har jeg funnet noen flotte bilder på nettet som jeg bare må dele. Vi drar aldri utenlands om sommeren. Inspirasjon , Planlegge hage.


Hulda og Arnt Håvard Slettnes begynte å jobbe i hagen to uker før de egentlig skulle . Mange av oss tenker at små hager gjør at man også må ha en liten. Her finner du inspirasjon til interiøret hjemme. Hager og haging blir etablerte begreper og det gleder oss hagefolk at flere nye. Boken har inspirerende ideer og bilder av design og løsninger jeg ikke har sett . Jeg har veldig sansen for formelle hager , men manglende impulskontroll setter en stopper for det.


Og skal jeg stikke fingeren i jorden og være . Lamper til hage og innkjørsel. Godt lys i innkjørselen og i gangsonen frem til inngangsdør og eventuelle uteboder er viktig for sikkerheten. Bransjer: Beplantning av hager og parkanlegg . Bestill et abonnement på et hageblad hos Bladkongen.


Bli inspirert av vakre bilder fra hager og parker.

Når rosene blomstrer på sitt beste, hent inspirasjon hos private som åpner sine hager , og i offentlige parkanlegg. Her følger en liten oversikt over åpne . La deg inspirere av våre hage og uterom eksempler. Se produkter i bruk og les om hvordan du kan gjor det selv. Vi har samlet noen inspirerende bilder, tips og ideer til hvordan du enkelt kan friske opp terrassen og uteområdet.


Ullensaker hagelag får besøk av Tor Smaaland. Temaet for kvelden blir: Fem hager – en park. Han vil fortelle om erfaringer og utfordringer i . Ringve botaniske hage er et sted man kan oppleve et mangfold av planter, busker og trær, finne inspirasjon til egen hage eller bare nyte blomsterprakten og.


I disse fine vår-tider er det mange som starter å titte på hage og husvegg og har tanker om å freshe opp utebelysningen. Hagebelysning – Slik får du din flotteste hage ! Det er en del ting en skal tenke på når man skal planlegge hagebelysning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg