torsdag 11. juli 2019

Plante led lys

Det finnes mange typer og merker på markedet, men det er omdiskutert hvor bra de er for planter. Vanlige LED - lys bør ikke brukes til planter. Gi full energi til dine planter. Du kan dyrke planter innendørs hele året, også når det er lite tilgang på dagslys. Med vekstlys gir du stiklinger og planter riktig lys så de utvikles best mulig.


LED - vekstlampene vi har gir et lys med riktig farge som ikke avgir varme.

Noen mener at fordi LED kan gi lys med en fordeling av bølgelengder som passer til følsomhetskruven for planter så skulle fotosyntesen bli . Denne plantelyspæren gir et kaldt hvit lys for overvintring, såing eller so. Litt tørt stoff, kanskje - men forhåpentligvis også litt nyttig. LED -teknologien har for alvor etablert seg i samfunnet vårt, og gir store.


Da kan svaret være at de trenger mer lys. Lysrør eller LED er hovedsaklig de to type plantelysene som finnes på markedet. Vil du gi plantene dine de beste forholdene?


Bruk riktig lys for å optimalisere ditt planteprosjekt.

W COB LED Growlight Spider 4. De blå og røde LED -lysene påvirker plantene på helt ulike måter. Mens blått lys gir for korte planter , gir for store mengder rødt lys for lange . Det skandinaviske klimaet kan være en utfordring for våre planter , spesielt de som krever ekstra mye lys for å vokse og overleve i hjemmet året . Med riktig vekstlys kan du dyrke krydder og grønnsaker innendørs hele året, og sikre at. Ledlys er i søkelyset, blant annet for å spare strøm.


Uten tilstrekkelig lys blir plantene tynne og puslete. Plantelampe Anoda pendel hvit. Vekstlys med ledpærer fungerer godt, holder lenge og er relativt dyrt. Det er tydelig at LED begynner å bli en konkurrent til lysrør, også når. Hvis du ønsker å ha grønne planter andre steder i huset enn rett ved et.


Et LED plantelys gir mye lys , og hvis plantene er for nært lyspæren, . Lag stemning i hagen eller terrassen med stk. Enkle å montere både ute og inne. For i denne perioden har plantene en tendens til å strekke seg etter lyset.


Frukt og blomster dyrket under LED - lys modnes på en annen måte, så du kan . Jakken med innebygd LED - lys som passer perfekt til både joggere og syklister. Ett produkt spesiallaget for ledtrend ingen andre har tilgang til å selge denne .

Den nye generasjonen vekstlampe består av en energibesparende lyskilde, LED , med bølgelengder som nettopp er tilpasset planters . Billig og effektivt plantelys og vækstlys, for plantespire, vækst af grønne planter , og overvintning af planter , herunder chili og hamp. Tenker å ha litt planter og vil gjerne ha mer lys enn kun det ene trøret som følger med. Har sett litt på LED lys og funnet et på eBay.


Her finner man reddik, knutekål, koriander, rødbete, shiso og sennep helt i starten av plantelivet. Rosa ledlys kaster en merkelig glød over det . Dette gjør det også mulig å dyrke planter i flere etasjer i høyden, såkalt. Basilikum- planter under LED - belysning hos BySpire i Oslo.


Led lys har en ekstremholbarhet og varer normalt år, led lyset kan selvsagt byttes. Hvor mange timer i døgnet skal plantene ha lys , og styres det automatisk ?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg