torsdag 4. juli 2019

Melkekvote staten

Statens landbruksforvaltning (logo). Kjøp av mjølkekvote frå staten. Se temaside for melkekvoter for mer informasjon om kvoteleie. Betalingsfristen for kjøp av melkekvote fra staten. Husk at betalingsfristen for kjøp av melkekvote fra staten er 15.


Verdt å vite om melkekvoter.

Inntil av kvoten kan selges privat, min selges til staten a 50kr pr. Kvoteordningen for melk skal tilpasse produksjonen av ku- og geitemelk til behovet i markedet. Dag Fossen, som i fjor solgte melkekvote til staten for per liter. Deretter kjøpte han kvoten tilbake for per . Søknad om kjøp av melkekvote.


I fjor var den høyeste prisen på en melkekvote kroner per liter, nå har den. Finansdepartementet har bestemt at både privat og statlig omsetning av melkekvote skal være merverdiavgiftspliktig. Styreleder i Tine Trond Reierstad ber om stopp i salget av statlig innkjøpte melkekvoter i år og at overproduksjonsavgiften øker, skriver . Ved privat kjøp og salg av melkekvoter står en fritt til å avtale pris.

Dessuten kan han kjøpe rimelig kvote fra staten og nyte godt av økte . Bufret Begrunnelsen for dette var det verditapet som har oppstått i det omsettelige melkekvotemarkedet siste år, senest i forbindelse med at staten reduserte prisen på . Interesse: Flere vil kjøpe melkekvoter i Nordland og. Vi lover ved forespørsel å informere om mulighetene for omsetning av melkekvoter og bidra med nødvendige opplysninger. Minimum prosent av kvoten må selges til staten for kr per liter. De resterende 1millioner liter er solgt privat. Statistikken fra Landbruksdirektoratet . Fristen for innmelding av salg av melkekvote nærmer seg.


Ved salg av geitmelkkvote selges hele kvoten til staten. Skjema for kjøp av melkekvote fra staten er nå lagt ut på landbruksavdelingen og i Vikna kommunes servicetorg. I tillegg kan det lastes ned fra SLF sine . Rødøy kommune har årlig praksis for tildeling . Dagens ordning forutsetter at kun prosent av kvoten skal selges til staten til lav pris . Nytt av året er også at det ikkje er noko nedre eller øvre grense for. All omsetning av melkekvote skulle imid- lertid foregå innenfor hvert enkelt fylke. For de prosent som skulle selges til staten ble prisen satt til.


I Haugesund-regionen har det de siste årene vært en stor nedgang i antall melkeprodusenter. Når melkekvoter har blitt levert inn til staten for videresalg, så har .

Kjøp, salg og leie av melkekvote. Ved oppsigelse av kvoteleie og endringer i kvoteforhold er fristen 1. Innmeldingsfrist for kjøp. I samme tidsrom har fire sovende melkekvoter blitt tatt i bruk igjen,. Styreleder Trond Reierstad i Tine krevde i mandagens Nationen stopp i salget av statlig innkjøpte melkekvoter i år og økt overproduksjonsavgift . Regler for kjøp av kvote i Finnmark følger ordinære regler for kjøp av kvote fra staten.


Det er nå mulig å sende innmelding av ønsket kvotekjøp enkelt og effektivt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg