fredag 3. mai 2019

Co2 måler

Den måler CO2-innholdet i luft, samt luftfuktighet og temperatur. Kan brukes til å overvåke luftkvaliteten i klasserommet. Logging av COer et nyttig verktøy for å si noe om ventilasjon og luftkvalitet.


Mycoteam måler konsentrasjonen av COfor å se om den stiger for høyt i forhold. Vi sender ordren din samme dag som du bestiller!

Coer en indikator på effekten av ventilasjon. God ventilasjon vil gi verdier ned mot nivået i uteluften. Vi kan levere en rekke systemer for måling av Co2.


Håndholdt, avansert EMF måler med stort måleområde. RAE Systems ToxiRAE COengassmåler. Trådløs måler for deteksjon og varsling av CO2.


Webbasert inneklimakoffert med CO, Temp og Fukt sensorer ( GPRS).

Innendørssensoren måler støynivået hjemme hos deg. Har lett lenge etter en skikkelig værstasjon og denne har til og med conivåmåler. Ny CO- måler for bygninger. JUMO har nå utviddet sitt produktsortiment til også å gjelde instrumenter for måling av karbon(CO2) i luft.


A-Sense-VAV leveres med display for visning av COog temperatur. Jeg måler COfor å ha en indikator på luftkvalitet. Jeg er ikke så opphengt i at det skal være akademisk korrekt, men over tid vil jeg lære . Kalibreringsgass til COmåler. Det tas ikke retur på bestillingsvarer.


AxFlow leverer stasjonære og bærbare instrumenter fra Vaisala for nøyaktige og pålitelige målinger av CO2. Measuring method: Multiple Volume Expansion (MVE) Method with subsequent pressure (absolute) and temperature measurement. Denne BZluftkvalitet datalogger er også særdeles velegnet som et kombi måleapparat for arkitekter , eksperter, specialister og HVAC-system ingeniører og. Måling av karbondioksid ( CO) er mye brukt for å kartlegge inneklimaet.


Karbondioksid er i seg selv ikke direkte helseskadelig, men konsentrasjonen av denne . Bærbart instrument for nøyaktig måling av CO2.

Kvalitetsinstrument med stabil 2-kanals infrarød sensor som tillater langtidsmåling. Bestil i dag med hurtig levering. CO– nivået i et rom er gitt av konsentrasjonen i uteluft, pusteluften fra menneskene, tilført. Det finnes forskjellige teknologier for å måle CO- konsentrasjon.


Måleinstrument for CO-nivå i vannet i settefiskanlegget. En sonde slippes ut i vannet eller monteres permanent i karet, og CO-verdien leses . Sensor for behovsstyrt ventilasjon (COog temperatur). Behovstyrt ventilasjon med COmåling gir kraftig forbedret energieffektivitet både i nye prosjekter og . Flott instrument for inneklima som måler CO, relativ luftfuktighet og temperatur. Kan plasseres på bord eller henges på veggen Grønn, gul og rød L. Gassmåler fra AGC til måling restoksygen og eventuelt COi vakumpakkede matvarer.


Luftkvaliteten i for eksempel klasserom kan kontrolleres med måling av . Lave priser og stort utvalg av utstyr og tibehør på lager. Bredt program indenfor COmåling , vi kan alt til ventilation og procesindustrien. Ring til os og få hjælp til netop din applikation.


Få styr på indeklimaet med en C- måler fra Pro Instruments.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg