tirsdag 28. mai 2019

Torvtak levetid

Forventet levetid : Membran har forventet levetid opp til år. Er taket lagt riktig og man er flink med vedlikeholdet bør taket holde gjennom hele hyttas levetid. Torvtaket er en lite krevende bygningsdel. En utvikling tidlig i takets levetid mot skrinnere tak med dominerende innslag av . Still forberedt med kunnskapen du trenger.


Valg av, og legging av membran er ekstremt viktig før du legger torvtaket.

Tak har blitt tekket med torv siden forhistorisk tid. I mange norske bygder ble tak tekket med torv på bjørkenever langt inn på . Ulven anslår at torvtak har en levetid på pluss minus år. Hei, lurer litt på å legge torvtak på en bolig som skal oppføres i høst, dette har jeg. En mye bedre fuktsperre til helt ordinær pris. Med vår nye fuktsperre blir legging av torvtak en mindre glatt og.


Våre membraner for ballasterte tak, grønne tak og torvtak er godt egnet både på nybygg og rehabiliteringsprosjekter. De har høy kvalitet og lang levetid.

Protan torvtaksmembran markedets sikreste løsning for torvtak. Lang dokumentert levetid. Gamle torvtak tekket med never har ikke lenger levetid enn ca.


System Platon har derfor i over år ikke bare erstattet neveren, men også forenklet leggeprosessen og gitt dagens torvtak bedre funksjon og lengre levetid. Tretak har en levetid på rundt år, men det kommer an på undertaket. Viktige spørsmål om torvtak. Disse spørsmålene bør du stille entreprenøren:. Hvor lang dokumentert levetid har produktet?


Det første taket som ble belagt med . Et tak tekket med asfalttakbelegg har vanligvis en antatt levetid på minst år. Et torvtak krever generelt mer vedlikehold enn andre tak. På fjellhytter med torvtak , kan det være lurt å ta seg en tur opp på taket etter at snøen . Dagens trykkimpregnering gir et vedlikeholdsfritt tak som i levetid konkurrerer med.


I tillegg til torvtakets estetiske egenskaper, har torvtak flere andre gunstige . Isola har en meget god løsning for torvtak : Isokraft asfaltbasert takbelegg og Platon underlag. Har en lang levetid , og det er svært få eller ingen reklamasjoner. Våre kvalitetsløsninger for eksponerte tak har lang levetid , er.

Pris og utseende er viktige kriterier for valg, men vekt, antatt levetid ,. De som jobber med grønne tak der, hevder at levetiden økes tre . Icopal Fonda fuktsperre for torvtak er bygd opp av tre lag. Den har den beste strekkstyrke på markedet og en forventet levetid på inntil år. Et skifertak er et meget varig og solid tak med lang levetid. Det samme gjelder for torvtak - som også er et meget tungt tekkemateriale.


Skifer har lang tradisjon . Betongtakstein har en levetid på år eller mer. For lektede taktekkinger vil gjerne levetiden på sløyfer og. Levetid for en bygning eller bygningsdeler er den ti-. Det legges ny torv eller fylles opp med jord som tilsåes langs mønet og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg