fredag 31. mai 2019

Traktordekk kalkulator

Vianor dekk kalkulator - Vianor dekkinformasjon. Traktordekk og rulleomkrets innlegg 7. Hjelp til forståelse av traktordekk innlegg 12. Flere resultater fra gardsdrift.


Vi finner alltid en god løsning til.

Dekk til landbruksmaskiner! I vårt produktsortiment finnes dekk og felger også til mindre . Kjøpe nye dekk i annen dimensjon? Her kan du sammenligne ulike dekkdimensjoner for å se forskjeller i rulleomkrets, og du får også listet opp alle dimensjoner . Dekket har stort dekkvolum, og det lave lufttrykket gir den beste trekkraften og . Vi går her gjennom hva slags informasjon du kan finne på ditt dekk.


Dekkprodusentene har en slik kalkulator på nettsidene sine. Kalkulator for sammenligning av to dekkdimensjoner.

Original dimensjon: Bredde , Høyde, Felgdiameter, Rulleomkrets, Maks tillatt, Min tillatt. Er det nokon som har hjerna eller kalkulatoren i orden og kan fortelje meg om det passar? Noen som vet om dekk som erstatter 12. Ta kontakt for hjelp vedrørende alle typer dekk , felg kjetting landbruksdekk. Generelt bruker dekkforhandlere å holde seg innen maks avvik.


Hva som er lovlige dimensjoner, finner du ved å benytte dekk - kalkulatoren på denne siden. Da er det godt å vite at det finnes dekk som er konstruert nettopp med tanke på minimalt marktrykk ved bruk av store tunge maskiner. Det er allikevel en hake . Et traktordekk er et helt treningssenter i seg selv, for du kan gjøre et vell av funksjonelle styrkeøvelser på det. Jobber du med det som spirer og gror? Driver du innen landbruk eller tilsvarende bransjer?


Eksperter på alt som har med dekk å gjøre. Piggdekk eller UHP- dekk ? NORMALE ÅPNINGSTIDER :- Hverdager : Tirsdag,Onsdag , . Bilmerke og modell: Velg dekk, felg, hjul her: Felger og dekk, Kun felger, Kun dekk. Mye nyttig informasjon om dekkdimensjoner, dekk og felger.


Jeg ble anbefalt 1psi med denne kalkulatoren.

Do you want to buy new tires? To compare tire sizes, first select your vehicle stock tire size. Then select tire sizes to compare to your stock size. Lasteindeks eller Load index betyr hvor mye last og tyngde et dekk tåler. Tallene viser hvor mye et dekk tåler i kilo, slik at du må gange tallet med 4. Lette litt rundt etter spor av militæraksler til Studebaker da jeg snublet over denne siden som får en til å skjønne at å lage biler i forrige århundre . Prøv vår kalkulator og få svaret.


Du trenger ikke dra på treningssenteret og kaste traktordekk for å trene crossfit. VÅRTEGN: Denne symboliserer tverrsnitt av et dekk og forteller at du har feil lufttrykk i dekket ditt. Men det er slett ikke sikkert at noe er galt. Mørk Maskin AS - Hvor stor tilhenger kan jeg lovlig ha bak min traktor? Dette spørsmålet stiller mange oss.


Alle traktorer har en egenvekt og en totalvekt. Defekte dekk er ofte resultat av feil dekktrykk. I tillegg påvirker det sikkerheten. For lite luft i dekkene øker stoppelengden og svekker kjøreytelsen ved .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg