mandag 13. mai 2019

Dyrke gressløk

Selv om gressløk frø har en svært lav spirings rate er den en veldig enkel urte å dyrke ,en rikelig mengde frø i en potte eller i et hjørne av en urtehage gir deg rik . DYRKE SELV: Med rikelig med sol, vann og le for vinden vil du kunne. Vanlige urter å dyrke er gressløk , som er hardfør og tåler det meste. Det enkleste er å vanne med flytende næring . Den spirer tidlig, og vil trives best på et godt drenert ste der det ikke samler seg vann tidlig på våren.


Det går også fint an å dyrke gressløk.

Enklere plante enn gressløk ( Allium schoenoprasum) skal du lete lenge etter. Det er en tuedannende flerårig plante som er svært hardfør. Sett fart på våren og start dyrking av dine egne favoritturter og. Både gressløk , basilikum og rosmarin er robuste og lette å lykkes me mener . Egne krydder er både enkelt og dyrke , godt til maten og supernyttig. Hvordan vokser gressløk frøplanter?


Har ikke sådd denne planten før så er . De hule, grønne stilkene som vokser opp er også spiselige og smaker litt som gressløk.

Alle hvitløksfedd kan bli til nye hvitløk. Det er trendy, miljøvennlig, rimelig og smart å dyrke urter inne og ute. Tuedannede løk med tynne, hule blader og blomstrer med . Planten er flerårig slik at du har gressløk i lang tid i hagen.


Gressløk er enkelt å dyrke og anvendelig i nesten all mat. Mitt første forsøk på å plante ting. Om du vil gjøre det zero waste kan du antakelig få tak i frø eller avleggere fra. Så lenge du har vindu kan du dyrke mat innendørs.


Jeg har med hell dyrket persille, oregano, gressløk , timian, sitronmelisse og gressløk , . Her er forslag til lette urter å dyrke inne og ute, Det finnes selvsagt. Ha den i et bed i hagen og en potte inne, så har du gressløk hele året. Har du en hage eller en nabo som vil låne bort litt jor kan du dyrke direkte i jorden. Her er hageekspertens råd for hvordan du kan dyrke urter i vinduskarmen - og får butikkkjøpte urter til å overleve.


Blomstene på gressløk har en mild løksmak. Disse tingene kan du dyrke selv. Du trenger slett ikke være bonde eller ha hage for å dyrke egne grønnsaker.


FRISKT UTVALG: Vil du dyrke urter hjemme, har du mange muligheter.

Når man vil dyrke mye grønnsaker og blomster i kjøkkenhagen, er det bra å kunne utnytte plassen effektivt. Om våren starter veksten om lag to til tre uker seinere enn vanlig gressløk. Kinagressløk kan sås inne eller direkte på friland.


Så gjerne tre til fire frø. Vurderer du å dyrke dine egne urter, men vet ikke helt hvor du skal. Her får du tips til enkle sorter du lett kan dyrke selv. Karl den stores forordninger over hva som skulle dyrkes på de . Trønderske grønnsaksprodusenter oppfordres til å dyrke mer eksotisk.


Ulike typer gressløk er mulig å dyrke å Trøndelag. Sitronmelisse er også veldig villig, men husk at den krever god plass til .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg