torsdag 17. september 2015

Agria tohjulstraktor til salgs

Aebi dalen frontvogn dalen kardangvogn. Agria tohjulstraktorer Selges og kjøpes. Kobling for henger - utstyr for mindre tohjulstraktor.


AGRIA-Werke GmbH, Tysklan er en ledende produsent av tohjulstraktorer og redskaper, motordrevet jordfres og slåmaskiner i Europa. Ikke relaterte innlegg blir slettet og kan føre til. Har gir forover og gir bakover, og utstyrt med Honda GCV 1motor på 4.

Salg av landbruksutstyr fra Bioforsk Nor Vågønes. Tohjulstraktoren og motorslåmaskina sitt inntog i vestlandsk jordbruk. Er også interessert i alt av litteratur om tohjulstraktorer.


AGRIA tohjulstraktore, se annonser for nye og brukte AGRIA tohjulstraktore til salgs — Autoline Norge. Salg, service, verksted og delelager for AEBI slåmaskiner og tohjuls traktorer. Aebi tohjulstraktorene i komfortklassen.


Traktoren er driven av ein luftavkjøl einsylindra dieselmotor. Standard for alle er 3-punk .

Grom Basen er ein norsk traktor produsert av F. Stort udvalg af brugte minitraktorer til salg over hele Danmark. Se priser online og køb minitraktor billigt på GulogGratis. Gå til Brukt jordfreser til salgs.


Tanken har derfor slått meg at en liten tohjulstraktor eller liknende. Følger med tilhenger, plog, hyppeskjær, . TILBEHØR TOHJULSTRAKTOR AGRIA TILHENGER. Produksjon og salg fra Jens A. Det er også et stort marked med salg av deler og antikviteter, der du kan finne alt av både tenkelige og utenkelige saker og ting. Jeg kjørte en tur dit på . Til salgs : God gammel hjulstraktor, også kalt jordfreser.


Delelister til Bucher , Mag, Hatz, Rapi Reform. Vis alle brukte Rapid slåmaskiner annonser til salgs . AGRIA -Werke GmbH, Tysklan er en ledende produsent av tohjulstraktorer og. Utstyr til bucher, aebi , agria , motostandard til salgs pris under hvert bilde. Maskin Importøren AS tilbyr tohjulstraktorer fra tyske Agria.


Jordbruksproduksjonen gikk til egenforsyning og til salg.

Denne ble brukt til klipping av gress,. Liste på alt bucher tohjulstraktor Fra Gadyet. Andre har kjøpt det du leter etter.


Sammenligne med tidligere solgte varer . Den ble kjøpt hos en gårdbruker i Leirfjord og brakt til Skålvær for å brukes til diverse trans- port. En tohjulstraktor er en landbruksmaskin som består av et par hjul med.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg