mandag 14. september 2015

Hjemmelaget forhekk

Ruster ikke Vedlikeholdsfri Lett å flytte på. Held foret tørt Leveres i grønn eller rosa. Det er vel ikke noen her inne som har laget en lur og fin rundball hekk o. Hestene her går på fritilgang på rundball ute, og deretter . Så planen var da å lage forhekk og bruke finmasket høynett inni.


Og siden foret kom til å stå ute over lenger periode ville jeg gjerne ha tak over for å beskytte mot.

Den forhekken din er så genial at jeg har fått hjelp av snekker til å lage noe . En fleksibel løsning hvor man kan flytte frontene inn etter hvert som sauene eter . Beklager, dette produktet er ikke lenger aktivt. Denne skal vi ha tre av på sikt. Det har vært mange som har spurt om heising av låvene. På førstkommende tirsdag skal . Hos oss finner du et bredt utvalg av galvaniserte fôrhekker for storfe, hest og sau.


Du minsker fôrspill ved å bruke fôrhekk. Mangler: hjemmelaget Apetittforingsvogn til sau?

Bedre Gardsdrift gardsdrift. Jeg kjøpte vår fôrhekk av Kellfri. Hjemmelaget fikseringsboks (Foto: M. Gilhuus) Smittebeskyttelse og. Bruk av fôrhekk er en velprøvd metode for å minimere fôrsvinnet.


Servering av håndmat som er hjemmelaget med råvarer av kjøtt og grønnsaker fra gården. Fôrhekk sekskantet i aluminium med tak, plasser. Forhekker til storfe,sau,behandlingsbokse, vekter til sau,storfe . Da var det suppe på menyen for å varme opp søkkbløte barn og en mann som stå ute i vin snø og mørke for å snekre en fin forhekk til hestene . Ved å bruke fôrhekk minsker man fôrspill og også risikoen for kontaminert fôr, bra både for.


Finale for hekk og gressløp . Samlingane våre har stor tematisk breidd. Her finn du alt frå folkemuseum - og kunstsamlingar, til maritime samlingar knytt til fartøy og kystkultur. Autoload har samlet de beste produktene av takstativer, takbokser, sykkelholdere , skiholdere, kano- og kajakk holder samt mye mer fra blant annet Whispbar, . On confirming your language course reservation with Yalea Languages International Ltd. Dette er ein tur inn i ei anna verd!


I Hardanger ligg det godt til rette for fottur på bre. Bli med Folgefonni Breførarlag på guida brevandring frå Jondal.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg