mandag 21. september 2015

Varmedress termodress

Lett og fin, men varm og regntett . Nort Adventure varmedress. Slitesterk, tekninsk og funksjosnell dress med fiberfyll. Stormkant med kraftig borrelås og skjulft 2-veis glidelås.


Wenaas Kjeledress vinter Vattert for. Toveis glidelås skjult under stormklaff i front.

Solid vinterkjeledress i 1 vannavstøtende polyester. Refleksbånd foran og bak samt varselgul overdel gjør at du blir godt synlig. Snølås nederst på bena og. Pelsforet varmedress i sterk polyester og bomull ytterstoff.


Med avtagbar hette og refleks. Termodress voksen: De beste termodressene for voksne, til gode priser! Vann- og vindtett varmedress med passform til dame. En varm, tørr og behagelig dress med god passform.


Hette med elastisk justering samt bøyle i brem.

Klassisk varmedress i kjent retrostil fra Felleskjøpet. Produsert i stoff som gir fra seg lite ly perfekt til bruk rundt dyr som er var på lyd. Egenskaper: Stoff som gir. Nå som det er så kaldt som det er så fryser man veldig fort med lange dager på stallen i bare ridebukse og ullundertøy Osv.


Har tidlgiere hatt en billig sak som ble kjøpt på smartclub for mange . Flammehemmende kjeledress. Varmedress med praktiske lommer og glidelåser. Kjeledresser fra blåkläder - Arbeidsklær som gjør din hverdag sikrere, enklere og bekvemmere.


Riktig kled pen og ren, fra innerst til ytterst. Nord Vattert Kjeledress PRO Sort. Meget sliteseterk og varmeisolerende dress. Beskytter mot lysbue og mot sveising over korte perioder. Dressen er vanntett og puster.


Trenålssømmer på ermer, ben og i skritt. Vår vatterte kjeledress har ytterstoff i kraftig PU-belagt Oxfordnylon, 1grams vattering, tapede sømmer, lange kraftige glidelåser i front og bein, klaff over . Akkurat nå rabatt på Sledstore. Gratis bytte av størrelser. Bryst, side-og baklommer, glidelås i front.


Trykk her for større bilde.

Produktbeskrivelse, Størrelse, Varenr. Ta på deg denne lette, men holdbare kjeledressen som har et moderne design med fantasisk passform og bevegelsesfrihet. Jeg liker varmedresser som har glidelåser rundt omkring, langs beina, og foran, som kan åpnes både fra oppe og nedenfra.


Har en kar som ønsker seg kjeledress men han er for lang for de typiske barnedressene, de går opp til år. Så da leter jeg, felleskjøpet, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg