onsdag 23. september 2015

Papirpotter

Ikke minst er det veldig enkelt og alt du trenger er en pottelager og litt avispapir. Eske med bruksanvisning følger med. Les hvordan det gjøres steg for steg på bloggen vår: Slik lager du papirpotter.


Det er helt ideelt å plante om sommerblomster i papirpotter. Jeg dyrker ofte veldig mange av hver blomstersort og vil gjerne plassere dem tett .

Dette er den beste oppskriften: stødige potter som ikke går opp i bretten. Disse papirpottene er både miljøvennlige, gratis og veldig praktiske: Du kan grave dem rett ned i jorda når det er tid for utplanting, så vil de løse . Vi har lært å lage papirpotter av Pickles. Og det er en så fin ting å kunne at vi bringer videre hennes tips til dere alle.


Med litt papir lager man . Så nu har den lille potmaker været på overarbejde og der er lavet papirpotter , så alle de små plantebørn kan få eget værelse. Tiden er inde til prikling. Småplanter flytter i papirpotter.

Lotte Bjarke har sat en masse sommerblomster til forspiring i vindueskarmen, og der er nu ved at være . Hver sæt indeholder 2potter, eneste forskel på de tre sæt er planteafstanden. Dine hjemmelavede papirpotter har den store fordel, at du blot planter hele planten med potte og det hele ud i haven, når den tid kommer. Våren hilser fra kalenderen og mange rydder i skuffer og skap i forsøk på å skyve siste grå-smusset rest av vinteren ut av hus . Kjøleskapet vårt fryser gulrøttene uansett hva vi gjør, og de blir fort dårlige i romtemp. Jeg vet man forveller gulrøtter før dypfrysing, men handler . Spar penge - og affald - ved at lave dine egne små potter ud af gamle aviser. Følg bruksanvisningen på esken og du kan lage papirpotter til du blir sort på fingrene av avissverte.


Papirpotter funker fint til småplanter og nå er det stemor som gis mer plass. Aner ikke hvilken farge de får-. Pottestamperen bruker du til å jevne jorden før du sår - slik at frøene lander der du vil. Denne er laget i eik og har en størrelse i hver ende, perfekt tilpasset . For et par uker siden hadde jeg endelig tid til å plante bønnefrøene mine. Jeg hadde hørt om at det finns pottemakere til å lage egne papirpotter.


Det eneste man må passe på når man bruker papirpotter er å vanne nok, for papir holder ikke like godt på fuktighet som plast. Skogplanteproduksjon i japanske papirpotter ble en del norske forstmenn kjent med. Vi lager papirpotter og sår frø, og du kan få vite mer om Porsgrunn andelsgård og det å være andelshaver.

Traaholt gård kommer også.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg