onsdag 16. september 2015

Bli kvitt fluer i potteplanter

De små svarte fluene som svermer rundt potteplantene kan være plagsomme og irriterende. Det er typisk at de kommer inn i huset med en ny . Plages du med fluer som suser rundt blomstene dine er ikke hjelpen langt unna. Er det noen som har et tips hvordan man blir kvitt småfluer i potteplanter ? Jeg har kastet mange stueplanter i det siste.

Blomsterfluer - slik blir du kvitt dem - viivilla. Er du plaget med blomsterfluer kan du prøve dette. Dette er Norges giftigste planter. Fluene har forøvrig spredt seg i hele leiligheten, og plantene er satt på balkongen for å bli kvitt problemet.


Små, svarte fluer på urtene innlegg 10. Kampen mot hærmyggen innlegg 23. Flere resultater fra forum. Hvordan bli kvitt blomsterfluer?

Fellesforum › Anonymforum - Skravle Bufret 22. Av en eller annen grunn klatrer fluene oppi og drukner. Skal prøve ALLE kjerringrådene for å bli kvitt dem, men jeg kjøper. Fluer i potteplantene innlegg 2. Lurer du på hvordan du skal bli kvitt fluer ? Det finnes mange forskjellige typer fluer.


Putt sigarettstumper fra et askebeger ned i jorda til potteplanter. Noen mener også at det å fange blomsterfluer er en fin måte å bli kvitt problemet med . Man vil etter hvert oppdage de små sorte fluene i nærheten av. Små planter kan dø og større planter kan bli svekket slik at de lettere angripes . Nellik vil ikke bare holde fluer unna, det fungerer også som en naturlig luftrenser for. De vil bli tiltrukket av eddik og vil falle i og være ute av stand til å komme seg ut. Du kan lage forskjellige poser med aromatiske planter som mynte, timian, . Hør Kjerringråd bli presentert i Nitimen hver onsdag.


Dem legger nemeligen sine egg i jorda til potteplantene dine. Hvitløken kan bli værende igjen i potten.

Eg ble kvitt mine med noe slit, men eg tror ikkje min metode er den riktige. De kalles for hærmygg, og kan bli et problem i for store mengder. Oppdager du små fluer eller mygg i stua, er det høyst sannsynlig insekter som er.


Små stueplanter kan dø, og større planter kan bli svekket. For noen år siden måtte jeg kvitte meg med flere potteplanter pga fluer , men . Her er et middel til å bli kvitt småflueplagene i blomsterpottene. BLI KVITT DEDet er mulig å bli kvitt de ufarlige, men plagsomme. De små fluene kommer gjerne inn i huset gjennom åpne vinduer.


Her er P4-lytterene sine tips for å bli kvitt bananfluene! Putt to fyrstikker med svovel ned i en potteplante. Bli med inn i denne fascinerende delen av planteverdenen.


Spiser kjøttetende planter virkelig insekter? Men ikke fortvil - vi har løsningen om hvordan du kan bli kvitt dem - nå! Kanskje er du så heldig at fluene finner noe mer fristende ute.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg