onsdag 9. september 2015

Tretjære pris

Original ren, mørk tretjære basert på furu som gir en dyp mørk farge. Tretjære gir treverket et vakkert eksklusivt utseende. Kokt linolje er ideel til linoljemaling og som fortynning av tretjære.


Bruker du kokt linolje tørker overflaten raskere enn om du bruker rå linolje. Ren tyri tretjære har lange. Arbeider tjære ind i treet.

EKTE TRETJÆRE er ett rent naturprodukt for behandling av trebygninger, sponta. Norge, er våres eldste behandlingsform selges i 5l, og 25l og 200l. En gammel oppskrift for trebestrykning er en tredel av hver av ekte tretjære , balsamterpentin og kokt eller rå . En ren tretjære med lange tradisjoner i Norge.


Gir treverket et vakkert eksklusivt utseende. Milebrent tretjære , brun 2kg. Rent naturprodukt som egner seg til både nytt og gammelt treverk. Vi har alt innen maling, tapet, vindusfolie, tep.

Mangler: pris TYRI TRETJÆRE 10L - Byggmakker. Bufret TREBITT TERR BEIS KLAR BASE 9L - Jotun. Tilgjengelig i butikker. Denne lyse tjære er veldig populær og pris billig. Vi har egenutviklede produkter til ut- og innvendig bruk.


Vi har Terrasseolje, Tømmerolje, Interiørolje, Tjærebeis, Ekte Linoljemaling og mer! Dee ble u`ørt i førbindelse med organisert salg av tjære. Hele Norges nettbutikk for maling. Kjøp maling og utstyr og få levert hjem til deg, vi leverer til hele landet. Velg butikk for å se priser og lagerstatus.


Tjærebeis er forholdsvis dyrt, så sjekk gjerne prisen hos flere forhandlere. De gamle vikingene brukte tretjære til å beskytte skipene sine, og den dag i. Hvis du ikke er abonnent, kan du alltid kjøpe artiklene våre enkeltvis til full pris. Er det noen som har erfaring å dele, og hvor jeg kan få kjøpt grei kvalitet til en fornuftig pris ? Den inneholder tretjære , linolje og sopphindrende middel som gir gode overflateegenskaper og bevarer treverket i dybden. Tjæralin Dekkende kan overmales.


Påføres i ett eller flere lag, som skal tørke mellom hver påføring. Hva om du har hytte behandlet med tretjære , men ønsker noe annet enn tjærbehandling?

Ingvar Moi har gått i skogene og sett trær, mystikk,. Er tjærebeis et alternativ?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg