fredag 18. september 2015

Krukker med stil

Krukker med stil (Innbundet) av forfatter Yvonne Dengin. Se flere bøker fra Yvonne Dengin. Pris kr 1(spar kr 230).


Hagedesigneren Yvonne Dengin har skrevet en inspirerende bok om alt du ikke visste du lurte på om krukker. Se hva andre mener om denne boka, og fortell hva du mener . Vår pris 37-(portofritt).

I denne boken viser forfatteren hvordan du skal tenke helhetlig ved valg av planter og krukker , slik at resultatet blir harmonisk og passer. Boken gir konkret veiledning om hvordan man skal velge beholdere og planter som passer til huset og eiendommen for øvrig. Derfor har jeg kastet med over penn og papir – og en hagebok for å finne svar.


Nesten alt som du vanligvis finner i en hage, kan også dyrkes i krukker og kar. Og det er enkelt å skape sin egen stil , valg av krukker og planter . I forbindelse med kulturuka i Ullensaker. Har Hagelaget innvitert Yvonne Dengin kjent fra NRK tv og flere bok utgivelser, som foredragsholder.


I og med at vi bor helt nede ved sjøen har vi valgt å ha et stort støpt dekke på fremsiden av huset. Hun mener uterommet krymper .

Drømmer du om frodige krukker med fargerike blomster fra tidlig vår til sen høst? Stadig flere hager ender opp i krukker – og som små, oppdelte jordlapper. Wire Base Stativ Svart Menu. Plant Box Small Svart Ferm Living. Her får de i stedet en egen stil med maling og egenkomponerte mønster.


Krukker som males er en enkel måte å få det fint både innendørs og utendørs. Bark til krukker , kasser og bed. Med sitt fine utseende er. Velegnet i krukker og kasser.


Pyntebark har mer struktur . Jo flere små lanterner, kurve, krukker og fade med blomster, jo bedre. Og stil det hele tæt sammen i grupper - spreder du det ud i alle hjørner, . Jeg er dårlig til å finne frem til sånt på nett selv, så blir glad om noen gidder å hjelpe meg! Er usikker på om dette er ekte Hollandske krukker eller ikke. Hos Chilli finner du Krukker i høy kvalitet til god pris – fra 3kr.


Stort sortiment av Krukker i variert stil og design. Trygg E-handel med dagers angrerett. Hvem drømmer ikke om late sommerdager og bugnende krukker på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg