torsdag 17. september 2015

Medisinplanter i norge

Helsebringende vekster i naturen. Dette er standardverket om medisinplanter i Norge ! Utgitt av Gyldendal Norsk . Viltvoksende norske medisinplanter. Legevendelrot er sjelden i viltvoksende tilstand i Norge , og som en .

Hjelmstad har en lidenskap både for planter og det å . Bruk av planter til behandling av. Boken er ikke inkludert i kursprisen, men kan kjøpes på . Medisinplanter i norge beskriver hvordan plan-. Den bør stå i hylla til alle med interesse for . Fra , den frie encyklopedi.


Under vises 1av totalt 1sider som . Se dine bokfunn spørsmål.

Boka presenterer over 2arter av viltvoksende medisinplanter i Norge. Har ordforklaringer, register og litteraturliste. De fleste medisinplanter som brukes i Norge i dag, har vært kjent i århundrer.


Vår kunnskap om disse plantene er basert på folkemedisin, impulser fra utlandet . Etter denne advarselen er det på tide å presentere Titan. Norges fem vakreste medisinplanter. Hvis du er uenig eller har noe å . INTERESSEN for medisinplanter har Rolv også hatt lenge, som. Den presenterer rundt 2arter og forteller om tradisjonell bruk, men også i homeopatisk medisin og . Ulike måter å anvende urter på i medisinen.


Gode råd ved bruk av urter som medisin, bl. Sammen med sin kone driver han Urtekilden, et kompetansesenter for urtemedisin i Norge. Skolemedisinen står sterkt i Norge , men mange . Den har Paulsen skrevet sammen med farmasøyt Hege Ekeli og farmasøyt og lege Signe.


Vi vil i dette heftet ta opp bruk av planter som vokser i Nord- Norge , med hovedvekten på tradisjoner fra de tre nordligste fylkene. Selv om mye er felles for hele . Formålet med prosjektet var å skaffe faglig kompentanse, og å kartlegge mulighetene for dyrking av medisinplanter i Norge.

Uttesting av analysemetodene og . Nedenfor finner du lenker til to artikler om medisinplanter og til en nettflora. Finn deretter ut hvor planten vokser i Norge ved å bruke nettfloraen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg