onsdag 20. februar 2019

Garderobeskap møbelringen

Vi tar forbehold om feil i priser, bilder og teknisk informasjon. Med Paris har du en komplett møbelserie til stuen, soverommet, entréen og spisestuen. Space serien er et rimelig alternativ innen garderobeskap. Skapene har høyglans fronter og passer fint i gangen eller på soverommet.


Nikki -serien er en serie med barnemøbler, laget av solid furu i fargen grønn og hvit med en børstet finish. Velg en av fargene eller skap en spennende blanding.

Kluis garderobeskap er en fin måte å skape oppbevaring på, og denne solide og elegante garderoben passer inn overalt. Save garderobe har en speildør og skuffer. Garderobeskapet har dører med 2 . Save er et fleksibelt garderobesystem med både slag- og skyvedører. Foliert overflate utvendig i hvit eller eik, grå innvendig. Oslo garderobeskap er et moderne og minimalistisk møbel fra Tvilum.


Den flotte eiketrestrukturen . Storgård er en romantisk møbelserie med flotte utskjæringer og klassisk design.

Her finner du møbler med et særegent preg. Serien består av skap , spisestuer . Kolleksjonens vakre uttrykk understrekes med sprosser i vitrineskapet og håndtak med et antikk look og . Er en soli bestselgende skap -serie som kan bygges så stor du måtte ønske, alt etter hvor mye oppbevaringsplass du trenger. Enkelt design med rene linjer.


Paris garderobeskap er et møbel i vakker utforming fra merket Tvilum. Klassiske møbler til en god pris. Brooklyn skap i hvitvasket eik, er lyst og robust og passer perfekt til de andre produktene i Brooklyn-serien eller andre spisestuemøbler i moderne, nordisk stil. Lynne-serien er møbler laget av ekte håndarbeid fra Danmark. Profil-serien har et klassisk design med et enkelt utseende.


Cobra-serien har et originalt retrodesign. Inspirasjonskilden er hentet fra biler i tidløs design fra 50-og 60-tallet. Nærmere bestemt sportsbilen AC Cobra. Møbelringen skal fremstå som den ledende faghandel innen møbel i Norge. Har sett på ikea, bohus, møbelringen , a-møbler, skeidar og jysk, men vil . Reolteknikk AS er totalleverandør av innredning til lager, verkste butikk og garderobe.


Pax, som består av garderobeskap , hvor vi kan skaffe individuelle deler. Under følger priser på hjemkjøring ved kjøp i butikk.

I noen tilfeller kan vi kjøre utenfor definerte soner,. Velkommen til en trivelig handel! Vi har tepper til alle rom. Gulvtepper, utetepper, barnetepper, ryer og løpere. Besøk oss for å holde stuen ryddig med svært rimelige oppbevaringsmøbler!


Du kan velge mellom skap , hyller og skjenker i en mengde ulike stiler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg