tirsdag 19. februar 2019

Tekstilrens sofa

Vi anbefaler at du rengjør tekstilmøblet 6-ganger per år. Funka godt på en gammel sofa. Elinor from Jönköping has purchased Astha, 3-seater sofa. Til fettholdige flekker anbefaler vi Guardians tekstilrens.


Bolia textile cleaner er et unikt rengjøringsmiddel som brukes til fjerning av vann- og oljebaserte flekker på alle tekstiler. Pleiemiddelet kan også brukes på .

Her er rådene til hvordan du får bukt med de vanskelige flekkene på sofaen og andre tekstilmøbler, og hvordan du lager egne flekkfjerningsmidler. Få tak i en slik tekstilrens med børste og følg anvisningen på boksen. Med noen smarte vedlikeholdsprodukter på lur, har du alltid et ess i ermet når blåbærsaften havner på stueteppet, eller du oppdager en ketchupflekk på sofaen. Pletter på sofaen kan være vanskelige at rense væk igen. Få gode tips til, hvordan du bedst renser forskellige typer af pletter af din sofa.


Fjerner flekker som vin, sjokolade og ketchup på trekk som ikke kan vaskes i maskin, f. Må ikke brukes på fløyel, . Sofaen er hvit med flekker av skitt, eksos og møkk. Når jeg vasker sofa så blander jeg ut pittelitt zalo og litt salmiakk i en bøtte.

Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev og få de beste tilbudene rett hjem i sofaen. Du får også direkte tilgang til nyheter … se hele tilbudet. Farris iblandet oppvaskmiddel hevdes å være et godt flekkfjerningsmiddel til sofaen. Bufret Vedlikehold: Dusj på, la virke. Flekker: legg på plast i 8-timer.


Del på facebook Del på Pinterest Last ned høyoppløst bilde. Peter og jeg hadde akkurat bestilt vår første sofa. Vi var tilbake i møbelbutikken for å kjøpe en kommode til soverommet, . Til jobben trenger du for eksempel møbelpolish eller tekstilrens. Og når man har en sofa man vil ta vare på, er det veldig kjekt å ha dette vedlikeholdssettet for. Skulle du komme til å søle i sofaen eller miste et kakestykke i godstolen, så sørg for å tørke opp sølet før det får en sjans til å tørke inn i stoffet.


Total Clean for rengjøring og flekkfjerning av tekstiler, skal ikke brukes på tekstiler eller microfiber som ikke tåler fukt. Inneholder Foma Fibrex tekstilrens liter og skumdemper 5dl og er nok til å rense sofa , bil, tepper etc opptil flere ganger ved normal bruk. Tekstil rens for alle typer tekstiler. Vanish Oxi Action Powerspray er det beste produktet til å fjerne flekker fra tepper og møbler. Den er kraftig, med utrolig virkning.


Har du en sofa med flekker fra lørdagens sjokoladespising, et teppe med strie hundehår eller kanskje bilseter med fotavtrykk fra små sølete gummistøvler,. Noen møbelprodusenter selger også tekstilrens som gjør det lettere å holde sofaen fin og ren.

Et annet tips kan være å bruke skumrens for bil, . Anvendes på alle former for tekstiler – også microfiber. Vi har en dejlig sofa og nogle stole, som engang var hvide. Disse møbler, synes vi, er alt.


Det sidste, jeg har afprøvet, hedder Nano tekstilrens.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg